31 Ağustos 2012 Cuma

An Ruzha 1 by Farid Farjad on Grooveshark

Bu aralar gönlümle keman arasında bir aşk başlamış. Mış diyorum çünkü ben de bugün farkına vardım. Akıl herzaman ya çok önden gder ya da geride kallmaz mı zaten? O mu beni buldu, ben mi onu....bilinmez. Buluşturanın bir bildiği vardır elbet.

Keman ve istanbul by Farid Farjad on Grooveshark

5 yorum:

Vladimir dedi ki...

Keman deyince en sevdiğim keman konçertosunu önermek istiyorum. İnternette bulamadım, bulsaydım linkini göndermek isterdim.

Brcuh'un Keman konçertosu, hem görkemli hem kırılgan anlar içeren, dinlerken insanın zihninde değişik kapılar açan bir eserdir. benim için. Hazır keman modundayken kesinlikle denenmeli derim :)

guguk kuşu dedi ki...

hemennnn:)

guguk kuşu dedi ki...

şimdi hem dinliyor hem yazıyorum sevgili vladimir. bu parça ile anladım aşkın nedenini:) elbette ve tabi ki yine sonbahar: dinler dinlemez cama çarpan yağmur damlaları, sıcak bir kahve ve kitap okuma sahnesi canlandı gözümde.

sarya dedi ki...

İnternete gün içinde sık girer ama çabuk çıkarım. nette uzun zaman geçirmekten sıkılırım. dün neredeyse tüm gün buradaydım. okudum, güldüm, ağladım, dinledim, dinlendim, uzaklara gittim geldim ve zaman nasıl geçti anlamadım... niye daha önce buraya gelmemişim diye kendi kendime hayıflandım. sizi tanımak yüreğimi ısıttı. mutlu oldum. içtenlikle gülümsedim ki, çok nadir insan beni içten gülümsetir.
sevgiler...

guguk kuşu dedi ki...

gününüzün güzel geçmesine vesile oldumsa ne mutlu. nice bloglar var aynen sizin gibi benim de yüreğimi huzurla dolduran. tanıştığımıza çok sevindim:)