26 Aralık 2012 Çarşamba



 
Yaşlılık ve çocukluk dönemleri hayatın en temel iki evresi. Çünkü insan çocuk ve yaşlıyken cinsiyet kimliğinden bağımsızlaşıyor. Hayata bu bağımsızlık ile bakıyor. Hayat da onlara bu özgürlükle yaklaşıyor. Çocuklarımızı cinsiyet özelliklerini temel alarak, vurgulayarak, belirginleştirerek büyütmemeliyiz. Diye düşünüyorum.



6 yorum:

etki alanı dedi ki...

Çok haklısın guguk kuşu,hayat bana özgürlükle yaklaşıyor....Ama ben bunu kendime sağladım,yani temelini ben attım,13 yıl önce,boşanarak...*_*
İşin şakası 50 yaş sonrasıyım ve gittikçe bağimsızlaşıyorum.çocuklarıma da bunu aşılıyorum..
sevgiler,
Tütü

guguk kuşu dedi ki...

:)
sevgili TüTü, onlara öğretmemiz gereken tek şey insan olmak iyi bir insan olurlarsa iyi bir anne, iyi bir eş, iyi bir doktor olabiliriler, hiçbiri olmasalar da MUTLU OLURLAR:) sevgiyle, tecrübelerinizden faydalanmak güzel olacak:)

ÖZGÜR dedi ki...

sen ne güzel şeyler düşünüyorsun!

guguk kuşu dedi ki...

amaaan aslında düşün düşün ...tur işin diye kıymetli bir atasözü de var ya neyse:) düşünüyorum da içinde bulunduğumuz ortamda bu düşündüklerim mideye oturmuş yemek gibi rahatsız ediyor beni:)

ihlamurcum dedi ki...

Gençken uykum çoktu,vaktim yoktu. Yaşlılık demeyeyim ama yaş 48 oldu...vakit çok,uyku yokkk...sevgilerle Guguk kuşu.

guguk kuşu dedi ki...

ben 40 ın başlarında sen sonlarında yürüyoruz bakalım. amaan boşver var ya da yok nefes alabiliyoruz ve evren aslında çok güzel:)