16 Haziran 2009 Salı

BEN ALİCE OLDUM


Tıpkı Alice Harikalar Diyarındaki gibi. Sanki elimde bir şişe var. Kafama dikiyorum: hooooop kocaman oluyorum. Eskiden girdiğim kapılardan sığamaz oluyorum. Tekrar bir yudum alıyorum: hoooooop minicik oluyorum, sandalyenin üzerine bile çıkamıyorum. Evrene bir ordan bir burdan bakıyorum. Aslında kafam karışsa da çok eğleniyorum bu oyundan. Bi de şu habire beni acele ettiren, elinde saatle dolaşan tavşan bey olmasa.

12 yorum:

Ateş Böceği dedi ki...

ee bu güzel bişiy değilmi ama :)) hem alis harikalar diyarındadır hep böle renkli renklii hıı birde orda yanlış hatırlamıyorsam konuşan yuymurta vardı ben en çok onu severdim :):)

öykü dedi ki...

Sanırım en gzel bakıs acısını yakalamıssın sen Guguk Kusum

Belgin dedi ki...

Güzel kusum :))

beenmaya dedi ki...

ne güzel benimde olasım geldi :)))))

Sibelbek dedi ki...

zaten bloğunun fotosu da bana hep Alice Harikalar Diyarı'nı anımsatıyordu, tam oldu :)

Zenciörgüsu dedi ki...

ne içiyosan aynısından istiyorum ben :)))

guguk kuşu dedi ki...

@valla arkadaşlar ne içtiğimi ben de bilmiyorum ama hayatın gidişatı herhalde beni böyle yapan. Olaylarla özdeşleşmeyip, aralarında kalıp onları seyrederek böyle oldum herhalde. Olayın her yönünü görüp, hiç biri ile özdeşleşmeyip. En sonunda bir karar vermem gerektiğinde vicdanımla verip, yoluma devam ediyorum. Ne güzel dimi öyle bir harikalar diyarında hep beraber olsak.

Ful yaprakları dedi ki...

çocukken hep dua ederdim uyumadan Allahım rüyamda alice harikalar diyarında olayım orayı göreyim derdim:)
ama hiç görmedim:)

sufi dedi ki...

Ağaç evler,ışık yanan çukurlar,toprak altı mekanlar balkabağından arabalar, gökyüzüne uzanan sarmaşıklar ve Alice...Zaten sen masallar ülkesinin prensesisin bizim için canım.Sevgilerimle.

guguk kuşu dedi ki...

@Fulcüm, ben de küçükken hergece yatmadan önce şu hayali kurardım: ıssız bir adaya düşüyorum ve orda kendime bir dünya kuruyorum:) bence zaten hepimiz kendi harikalar diyarımızdayız ama farkına varamıyoruz.
@Sufim, biliyormusun ben de bazen hepimizin bir masal, yada rüya olduğundan şüpheleniyorum zaten.Öyleyse de hiç önemli değil, sizleri çok seviyorum.

özii dedi ki...

Hadii Alice o tavşanı kovalayalımmmm . Zaten hep o elindeki yüzünden oluyor herşeyy....

guguk kuşu dedi ki...

@ufff öziiii, şu zaman denilen şey hakketen çok gıcık, geçse bi dert geçmese başka bir dert.