2 Mart 2010 Salı

ÇİLEKKKKK



Kış giderken herkesin sırtına bir yük yükledi sanki. Herkeste bir yılgınlık, bezginlik, isteksizlik.....Baharı özledik arkadaşlar, pırıl pırıl güneşi, yediveren ağaçları, kuş cıvıltılarını, daha hafif şeyler giymeyi.........
Ahh ben de o sulu, şeker gibi, kırmızı çilekleri:D
Doldursam tabağa, çıksam balkona, etrafı izleye izleye, gailesizce yesem o çilekleri.
MMMmmmm bide ananas. Bu aralar ona takmış durumdayım. Sulu, mis kokulu, kavun şeftali ve muz aromasının hepsini içeren harika meyve.
Dur en iyisi bir meyve tabağı yapmak.
Yahu arkadaşlar, kendinize gelin, bahar geliyorrrrr.
Çilekler çıkacak (arabın derdi kırmızı çorap).
Hamile Guguk

16 yorum:

Ece dedi ki...

AHHH GUGUKUM AŞERDIN MI:)CANIMSIN
KAVUN DEDIN DE BENDE DÜN İSTANBULDAYDIM BIR İŞ HANINA GİRDIK ORADA BIR KAVUN KOKUSU Kİ KAVUNU SEVMEM BİRDEN ÇILDIRDIM SANKI KAVUN DIYE TUTTURDUM ESIM SANKI DELİYMİŞİM GİBİ BANA BAKTI CUNKU HIC HUYUM DEGILDIR..MEGERSE BIR PARFUMERICI VARMIS ORADAN GELIYORMUS KOKU VE ÇİG KOFTEYIDE SEVMEM DUN GOZUM NEYI GORDUYSE CANIM ÇEKTI ADAM SANKI BENI DUYMUSTU APAR TOPAR APLA APLAAA DIYE SESLENDI DUYMUS BENI:))) ALMIS GETIRMIS PESIMDEN CIGKOFTEYI YIYIN DİYE:) ALLAH BIN DEFA RAZI OLSUN DEDIM DEFALARCA KENDI KENDIME VE O ADAMA..YEDIM SANKI DUNYALAR BENIM OLDU:)))YAZA GIRIYORUZ YAA ONUN ETKISI SANIRIM HUYUM DEGISIYOR DUNKU BEN BEN OLAMAM YANI:)
SEVGILERIMLE

guguk kuşu dedi ki...

Canım Ece, tanrı bebiş özlemini duydu mu yoksa:D

guguk kuşu dedi ki...

yav millet hsmileliğinin başında aşerer, hamileliğim bitecek benim aklım yeni başıma geldi galiba ece:D

Ece dedi ki...

GUKUKUM....SANA Bİ SIR VERECEM GERCI BURADAN DA SIR OLMUYOR YA BEN ŞUPELENIYORDUM ZATEN BUGUN 3 TEST YAPTIRDIM SANIRIM POZITIF..AMA ANLAMADIGIM BENIM OLMAMAM LAZIMDIR YANI BU MUMKUN DEGIL YAHU,KAFAYI YIYECEM NE YAPACAGIMIDA BILMIYORUM KAÇ GUNDUR MORALIM BOZUK WALLA NE HALT EDECEM BEN SIMDI ANLAMADIM GITTI OZLEM BASKA BIR SEYDE INSANIN BASINA GELINCE BASKA BIR SEY HÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜHÜH ÜHÜÜÜ HÜÜÜÜÜÜÜ......

Evren dedi ki...

ben bugün okulu kırdım :)
sevgilimle kırlarda sinemalardayım...
kendime geldim yani, ama şimdi açım ve meyva tabağı istedi canım :)))
öperim seni aklı başına son dakika gelip de aş ermesi tutmuş şaşkın hamile :))

guguk kuşu dedi ki...

aaaa ececim, canımmm benim. benimki de aynen öyleydi olması imkansız bir dönemdi:D öğrendiğimde haftalarca moron gibi gezdim. topluyorum olmuyo, çıkarıyorum olmuyo. benim 3 ü de böyle oldu zaten. olmaması gereken zamanlarda. hay allah eğer pozitifse çok gülücem. birbirimize ne kadar da benziyoruz. he he abisiyle aralarında kaç yaş var? cevap: 19 cuk.:D haberini dört gözle bekliyorum. hemen bir kan testi yaptır. beta hcg diye bir test var. en güvenilir olanı o. haber bekliyorum. hemde dört gözle.

guguk kuşu dedi ki...

ohhh sefan olsun. ben de bacaklarımı kırdım evde oturuyorum işte:D değil kırlara gitmek üst kata çıkmak için bile mola vermem gerekiyor merdivenin yarısında:D
amaaa meyve tabağına hayır demem. uff be evren çilek, şeftali hele hele dut. olsa şuan 2 kilo dutu gözü kapalı yerim valla.
aman bn hep böyleyim, hiç bişeyi zamanında yerinde değil en olmıycak zamanda yaparım. benim için en uygun kelime şaşkın:D
bikeresinde amcam bi haber vermişti ve bana sıkı sıkı tembihledi, yaşlı teyzemize söylememem için. ben teyzeme ilk telefon açtığımda: teyzee biliyomusun aynur abla.... dedim ve orda kaldım tabi gerisini getirmekten başka şansım kalmamıştı:D sonra toparlayana kadar canım çıktı. şimdiçok iyiyimiş, hatta eskisinden iyiyimiş......telefonu kapattığımda herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı başarmanın haklı gururunu yaşıyordum. yani bu benim mesleğim gibi söylenmeyecek şeyleri en söylenmeyecek yerde pırt diye ağzımdan kaçırmak, hamileliğinin son haftalarında aşermek gibi.
boşver sen biz meyve tabaklarının hayali ile keyfimize bakalım.

guguk kuşu dedi ki...

he he ececim, benimde hamileliğimden haberim yok, habir algida twister diye bi dondurma yiyodum günde 5 tane falan ki hiç adetim değildir.

öykü dedi ki...

sevgılı guguk kusum
hayırlısı ıle tamamlansın zamanlar ve o seker mınık aramıza katılsın
sansı huzuru mutlulugu bol olsun
senın de elbette..
yuzun hep gulsun
sevgılerımle

guguk kuşu dedi ki...

sevgili öykücüm, bilmemki acaba aramıza katılacak başka minişlerdemi var???

Belgin dedi ki...

Guguk kusum, hamilelik bu, insanin canini ne zaman ne istetecegi bilinmez ki:)) Ufff Dut dedinde canimi istettin yahu, simdi nerden bulucam ben dutu:(( Sen bulursan burayada gönderiver bir iki kilo, hepsini kendin yeme bakayim:))
Öpüyorum cokcana:))

beenmaya dedi ki...

yahu bebiş gelecek az kaldı bu ne çileği şimdi anlamadım :)))

absalom dedi ki...

ehehehee.
22 kaldı ben sayıyorum.

yannız arada yannış sayarsam uyarsın arkadaşlar beni :)))

sıkıntısız şahane 22 gün olsun o zamanda.

:)

guguk kuşu dedi ki...

canım belgin, istediğin dut olsun, şöyle biraz kara dut, biraz beyaz, ohhh ağzımızı elimizi batıra yeriz,

guguk kuşu dedi ki...

canım beenmaya, ben karadenizliyim işte, anca algıladım herhalde hamileliğimi, yada belki hamileliğin son zamanları içim yanıyor ve aklıma hep sulu meyveler geliyor, uff ya bi dut olsaaaa:D

guguk kuşu dedi ki...

sevgili absalom, hep beraber geri sayalım hadi, sonunda konfetiler yağsın, havai fişekler patlasın:D biliyomusun benimle beraber geri sayan dostlarım olduğunu bilmek nasıl güzel.