1 Eylül 2010 Çarşamba

ZAMAN BİTTİ


Herşeye tanınan bir zaman vardır. Bu zamandan ne daha kısa ne daha uzun beklenir. Şimdi zaman doldu. Zaman dolduğunda da asla hiçbir şey eskisi olmaz.

10 yorum:

Evren dedi ki...

zaman doldu sandığım anlarda bile kovaladı yelkovanla akrep birbirini. onlar istediğinde doldu zaman. durdu an. şimdi akıyor gene kendi bildiğince. ben koşuyorum, yürüyorum, duruyorum; hep bir yakalama telaşı içindeyim. onunsa benle hiç işi yok. o ondan bekleneni yapıyor; geçiyor.

guguk kuşu dedi ki...

Haklısın evrencim zaman akıp gidiyor, duran duraklayan bizleriz. Ama arada bir durmak lazım, bakmak lazım. yeniden yola devam etmek lazım. yeni bir yola, yeni yoldaşlarla yada belki tek başına ama huzurlu ama gururlu.

y. dedi ki...

ve bütün yavru kediler büyüdükleri için ölürler...

guguk kuşu dedi ki...

haklısın y. zamanlar tükendiğinde büyüyoruz. büyüdükçe güvenmekten vazgeçiyoruz, sevmekten vazgeçiyoruz, iyiniyetten vazgeçiyoruz...büyüyoruz.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Eskisi gibi olmaz, yeni olur. Yepyeni!
:)

kapalııı dedi ki...

zaman beklemeyi öğretir.saatin tikatak larıdır zaman. öyle alıştırır ki insanı kalbinin atışı zamana bağlanır.yaranın kapanması zamana,uykudan uyanmak zamana, uykuya dalmak da zamana,birini sevmek zamana,birini unutmak zamana, bir karar vermek zamana,onu uygulayabilmek zamana,,,hepsi zamana bağlanır da insan evladı hayatını kısa bulur, bilmez ki akrep hiçbir zaman yelkovan kadar uzun olamaz. ama tezatlık budur ya akrep uzun zamanı yelkovan kısa zamanı gösterir hep. zaman akrep ile başlar yelkovan ile dolar;)

guguk kuşu dedi ki...

evet ekmekcikız, yeni yepyeni ve hep daha güzele doğru, ayçiçekleri gibi yüzü hep güneşe doğru.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili bnncim, herşeyi zamanla ölçümlüyoruz. zamanla birşeyler değişti sanıyoruz oysa öyle değil, aynı biz görmek istediğimiz zaman görüyoruz yada hazır olduğumuzda:D

. dedi ki...

Zaman biter mi sahiden?
Yoksa biz birşeleri bitiririz de zamana mı atarız yükü?
Kendinden başlar tüm yolculuklar ve sen nereye varmak istersen oraya varırsın...
Gerisi...
Gerisi boş...
Sevgiler kuşum ;-)

guguk kuşu dedi ki...

heyyy be ebruli gelmiş, nasıl da sevindim. evet kendimizi kandırma aaracı zaman, herşey olduğu gibi aslında.