18 Ağustos 2011 Perşembe

BİZİM SABIR TAŞI ÇATLADI

Biz de sabır çoktaaan bitti,
Biz de mi dağa çıkalım?
Can evlatlarımızın katledilişini
Artık görmek istemiyoruz

10 yorum:

Vladimir dedi ki...

Ordu üzerinde oynanan oyunlara da son verilse ve bitse keşke.

guguk kuşu dedi ki...

vladimir, sanki herşey bir oyundan ibaret ama ne yazıkki halk piyon. filler tepişirken bizler ayaklar altında kalıyoruz.

tutsak dedi ki...

Kandili bombalıyorlarmış... bombalasalar ne olur her tarafımızda kandiller yanıyor daha onu bile farkedemiyorlar...

guguk kuşu dedi ki...

tutsakcım, kandili daha önce de bombaladık. peki aramızdakiler, içimizdekiler, gündüzleri bakkalık yapıp, gece silahı kuşanıp dağa çıkanlar, polislerimizi tokatlayanlar, molotof atan, camı çerçeveyi yıkan çocuklar, peki ya en acısı meclisdekiler???????
adamlar bizim topraklarımızda bizi tehdit edebilirken, elebaşının doğum gününü kutlarken, terör örgütün bayrağını gururla sallarken, biz kandili bombalıyoruz., hey gidi kandil dağı, yıkıl da bitsin bu işkence.
duy sesimizi, evlatlarımızı bir bir toprağa veriyoruz, ana kucağından koparıp, duy da bu acıyı, yıkıl....
yıllardır süren bu şeyin adını koyamadık: bu bir savaş. sadece biz telaffus edemiyoruz daha doğrusu büyüklerimiz(?). adını koyalım artık. neyimiz var neyimiz yok ortaya koyalım. ben de anneyim günlerdir, yüreğim yanıyor....içim parçalanıyor. yeterr artık. biz de mi dağa çıkalım.

öykü dedi ki...

Artık bılıyorum
sehıtle öluyor:(

guguk kuşu dedi ki...

ahh öykü, şehitlik büyük mertebe ama ya geride kalanlar....

G R İ ❥ dedi ki...

guguk kusu - evet daga cikalim .. care buysa .. cikalim

canim cok yaniyor, ama sahi ramazani bekleyelim .. arada bir kac sehit verilirse hos gorelim .. bayramda af ederiz, kuskun kalinmaz degil mi bayramlarda..

kalbim sanciyor ..

guguk kuşu dedi ki...

kaç ramazan geçti, kaç bayram, kaç yılbaşı, salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, cuma mübarek gün vs vs vs amaaa ben affetmiyorum, unutmuyorum, akşam yemeğin ilk lokması boğazıma diziliyor, şehit anaları geliyor aklıma...ben bunlara engel olmayanlara hakkımı helal etmiyorum, dağa çıkalım evet, aklı başında olan herkes, geriye "onlar" ve "onlar" kalsın.....

Adsız dedi ki...

Ne diyeceğimi bilemiyorum.hepimizin içi yanıyor.Allah rahmet eylesin şehitlerimize.Senin dediğin gibi umarım haklarını helal ederler:(
Allah tüm mehmetçiklerimizi korusun.

guguk kuşu dedi ki...

evet herkes bir yana ama mehmetçiklerimiz bir yana. onlar neredeyse çocuk denecek yaşta oralara gidiyor, eline bir silah tutuşturuluyor, karşında gözü dönmüş bir çapulcu ordusu..