3 Ağustos 2011 Çarşamba

ÖĞRETMENİM TEŞEKKÜRLER

Sevgili Tanrım,
Görüşmeyeli nasılsın demeyeceğim, senin her daim benimle olduğunu biliyorum. Bildiğim diğer bir şey de, bana 40 yaşında bir bebek vererek hayret etmeyi öğretmen. Yüreğimden öyle çok teşekkür ettim ki sana. Ona her baktığımda içimdeki o şaşkınlığı hissetmeyi ne çok seviyorum bir bilsen (söylediğim şeye de bak, sanki bilmiyorsun:D ). Dün mutfakta hızlı hızlı iftar yemeği hazılarken, da diiii, daaaa diiii diyerek sallana sallana şarkı söyleyen miniğin sesi bana şaşkınlık verdi. Hay Allah bu bebiş gerçekten burda ve bizim bebişimiz mi dedim. Bir süre önce sadece 5 kişiydik (ben, eşim, 2 kızım ve köpüşümüz can). Şimdi 6 olduk. Bize ne büyük bir hediye verdin. Fatma Pınarla birlikte "hayret etme", evrene "hayretle bakma" penceresini açtın bana. o miniğin gelip bacaklarıma sarılıp "hoppaaa" deyip kucak istemesi, uzaylı görmüşüm gibi bir şaşkınlık yaratıyor içimde:D evet sufim evet, Fatma Pınar'ın gelişinin bir sebebi var. Tıpkı senin hayatıma tatlı bir meltem gibi perdenin arasından girmen gibi. Haaa buarada, ordan oraya atlarken, seni unutmadım Tanrım....teşekkürler...

13 yorum:

tutsak dedi ki...

Siz 6 kişisiniz de biz değiliz sanki hatta bir de kısa süreli misafirle birlikte 7. ANNE; NİLGÜN; OBURİX İLE SAFİNAZ(kediler), ŞİRİN DÜN AİLEMİZE KATILDI (0 numara bir terrier) ZATIM ve de kızımızın tatilden dönene kadar bize emanet ettiği SARIŞIN (adına bakıpta kız zannetmeyin o bir erkek muhabbet kuşu ) Bizim aile sizin aileyi döfer bi kerem :)

tutsak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tutsak dedi ki...

Bu arada Bloğunun yeni şekli çok hoş olmuş...

guguk kuşu dedi ki...

vallaha da dövermiş...

guguk kuşu dedi ki...

biranda estiler değiştiriverdim. hakkaten ya ben de baktım şöyle, güzel olmuş dimi....

novella / विश्व dedi ki...

blog yeşillenmiş ne de güzel olmuş :)
ve evet! siz ne güzel bir ailesiniz ki ben okurken bile gülümsüyorum.
teşekkürler tanrım! bana da gönderdiğin mesajlar için.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili novella, ben de beğendim bu halini daha bir fresh oldu dimi?
sevgili tanrı hergün binlerce teşekkürü hakediyor aslında ama neyse bizi idare etsin artık:D

absalom dedi ki...

güsel yiğenim fatmamı pınarımı öp annesi benim için :))

guguk kuşu dedi ki...

o da seni öptü dayısı:D

yüreğimdeki yağmurlar dedi ki...

Gerçekten çok güzel olmuş bloğun rengi resimleri içim açıldı...Hep böyle neşeli mutlu sağlıklı kal yüreğinden öpüyorum:)

guguk kuşu dedi ki...

BUNDAN SONRA TAKİBİNDEYİM, SEN DE NEŞELİ VE SAĞLIKLI OLACAKSIN. YARIN HEMEN BEKLİYORUM BLOĞUNDA ŞÖYLE NEŞELİ ŞIKIR ŞIKIR BİR MÜZİK....MUTLULUK BERABER YAŞANIR. HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK...

sufi dedi ki...

Guguk kuşum ben ne kadar atlamışım seni? Bakıyorum bu arada arttırmışsın AllaH'LA MUHABBETLERİNİ, ne şeker şey değil mi kendileri? O: nekadar iyi biliyor kimden kimi doğuracağını. Fatma Pınar da ne kadar şanslı bir bebekmiş ki seçmiş senin gibi bir anneden doğmayı.Kucakladım tüm hanenin personelini, sevgilerimle tontini.

guguk kuşu dedi ki...

bak beni fazla ihmal etme, çok fena olur haaaa....evet Allahı seviyorum ve seni de. kucakla beni sıkı sıkı taaaki ben kucaklamayı öğrenene kadar.