24 Ağustos 2011 Çarşamba

TANRIYA MEKTUBUMDUR

TANRIM, SEVGİLİ RABBİM,
Biliyorum zırt pırt başına ekşiyorum, lafım sözüm, anlatacaklarım, isteyeceklerim, yakınmalarım hiç bitmiyor. Ama çok da fazla kızamazsın:D beni Sen yarattın. Yaratmakla kalmayıp, sana şah damarından daha yakınım dedin. Herşeyden önemlisi, Senin Sevgini üfledin yüreğime. Hayal ediyorum da, her kapını çaldığımda, kapının deliğinden bakıyor ve: yine şu kıvırcık saçlı, bi türlü büyümeyen kız...diyorsun ama dudağında, gelişime sevindiğini gösteren, şefkat dolu bir gülümseme. Aksisyse bile, ben böyle hayal ediyorum. Ayrıca sen dememiş miydin? beni nasıl hayal ediyorsanız sizin için öyle olacağım diye. he he akademisyenlik alışkanlığı işte, makale yazar gibi, sürekli referans göstermek. Eh ben de Seni Sana refere ediyorum, kabul buyrula. Konuya giremedim bile henüz. Giriş kısmı buysa gelişme kısmını hayal bile edemiyorum ama sen hiç merak etme benim gibi aceleci biri söyleyeceğini bir hamlede söyleyiverir.
Biriyle tanıştırdın beni. Garip bir karşılaşma ile. Şuan ikimizin de birbirimize ihtiyacı var. Tam benim ona, tam onun bana. Puzzle'ın karşıt parçaları gibi. Sanki parçaları birbirine ekleyince, tık diye oturacak. Allahım,  canımızı emanet edeceğim  ve karşıma yüreğime rahatlık veren ve bu işe ihtiyacı olan biri var. Yüreğim onun yüreğini gördü. Nerden gördün ki dersen gözlerinden. Sanki göz bebeklerimiz birleştiği anda cuuup kayıp girdim yüreğine. Gözlerinde acıyı, hüznü ama en önemlisi gücü, inancı gördüm. ve ilerledim, ilerledim, gücün kaynağını gördüm: Sendin Tanrım. Ordaydın işte, herzamanki gibi. Seni seviyorum allahım. Bizlere doğruyu göster, doğrudan ayırma biz cahil kullarını. İşte bitti sözüm. Kısa tutuyorum çünkü yaşadıklarımı, hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum ve zaten senin telepati gücüne güveniyorum:D Yüreğimdekileri kelimeler döktüğüm zaman Engin Geçtanın da dediği gibi sonsuzluktan, sonluluğa indirgeniyorlar ve sihirleri kayboluyor.
En yakın zamanda (tabi zaman diye birşey varsa) görüşmek üzere. Sevginle yücelt yüreğimi.
Aciz kulunuz guguk kuşu


8 yorum:

Vladimir dedi ki...

Umarım mektup adresini bulur.

Uzun süredir ilk kez bloglara girerken PC nin sesini açık unutmuşu. Bİrden şarkı başladı güzeldi de üstelik ama ben panik oldum bu ses nerden geliyor diye. Sayende hoş bir aparat daha leşfetmiş oldum teşekkürler :)

guguk kuşu dedi ki...

sevgili vladimir mektup adresini buldu ama bizim için en hayırlısını O bilir.
bak unutkanlık bazen işe yarıyor:D

Adsız dedi ki...

Aminn. Ne güzel yazmışsın.Allah dularını,yakarışlarını kabul edecek eminim guguk kuşum.Her şeyin hayırlısı senin için,hepimiz için olsun.

guguk kuşu dedi ki...

herşey hep olması gerktiği gibi ama kamikaze biz onları iyi yada kötüye indirgiyoruz galiba.

öykü dedi ki...

bence duydu..
hersey kontrolde.

guguk kuşu dedi ki...

bence de:D

sufi dedi ki...

Kelimelerin hep sonsuzlukta kalsın ve hiç sihirleri bozulmadan esip geldiğinde yüreğinde şifa bulsun dilerim. Rabbin sevgisiyle yücelsin yüreğin.tontini.

guguk kuşu dedi ki...

aminn tontinim....