30 Mart 2012 Cuma

GÖKTEN ŞİFA YAĞIYOR, PAYINIZA DÜŞENİ SİZ DE ALIN

"Tanri o aciyi verirken icinde kendisinden huzuru katarak veriyor diyordu. Aciya bakmaktan korktugumuzda icindeki Tanriyi ve huzurunu bulamiyoruz".
Uma 

...banyoda gördüğüm örümcek, bana hapiste olduğunu hissettirdi. fakat özgürlüğüne kavuşturmak adına koparttığım peçete parçasına bir türlü gelmek istemiyordu. tam aldım ve taşımaktaydım ki balkona doğru, dışarı doğru atladı ve intihar etti. işin kötüsü, kendini kurtarma niyetiyle intihara düşmesiydi. cansız bedenini klozetin içinde gördüğümde, önce içim sızladı. sonra dedim ki, üzgünüm, bunu sen istedin. hayatına giren değişikliklere bu denli direnmeseydin keşke, güvenseydin karşına çıkanlara şu an otların içinde salınmaktaydın güzel örümcek.....

Tek bir  tutkuyla yapmayı sürdürürseniz, o şeyin anlamında herşeyin anlamını çözersiniz.
Tom Robbins/Insanlik Hali/Human Sphere

emilialua1 

5 yorum:

Pinhan dedi ki...

şarkıyı 20. çalışım, gün bitmeden 50ye tamamlarım herhalde:)

Uma dedi ki...

sarki supermis :)
Ne .ok yiyecegim diye yataklara dusmussun ya, yataga yattiginda dusun hangi hareketi sen yaptin? hepsi oyle olmasi gerektigi icin, o anda olur. her yattiginda gunu incelersen gorursun. kizin bardagi yanlis tasidigi icin bagirmissindir, gec uyandigin icin otobusu kacirmissindir, ishal oldugun icin patates yemegi yapmissindir :P Yapanin sen olmadigin gercegini kabul ettigin gun kalkarsin yataktan, bulusuru sen ben pinhan orumcek cimenlerin uzerinde, haa bir de ugurbocegi :)

guguk kuşu dedi ki...

ne güzel olurdu, hakikaten öyle minicik olsak, çimlerin arasında... ne sohbet ederdik ama, gizlice koca bir ayak basmazsa tabi üzerimizie:D
söylediklerinin bazıları artık yavaş yavaş hayatımda olanlarla örtüşür hale geldi, sanki miyop birinin gözlük takması gibi.....herşey olması gerektiği gibi, harika.
bazı evliyalar dua etmeyi günah sayarmıiş. bunu tanrının arzusuna aykırı bir eylem görürlermiş. dün kızımın fotokopilerini beklerken kitapçıda elime gelen bir kitabın sayfasında bunlar vardı.

Mehmets dedi ki...

resimdeki yer cok guzelmıs ama yahu saatlerce oturup oyle bos bos yeşili izlemek isterdim

guguk kuşu dedi ki...

ben de mehmet, ben de....