9 Mayıs 2012 Çarşamba

Sunday With A Flu by Yodelice on Grooveshark

Birşeyler yazmak istiyorum... istiyorum ama sanki kelimeler tükenmiş. Bırakalım böyle kalsın o zaman.





Renklerin ahenginde, müziğin notalarında kaybolup gittim.

10 yorum:

Vladimir dedi ki...

Bazen gitmek iyidir, müzik ise her zaman iyidir. Git ama geri dön lütfen, müziğin notlarında kayboldun madem, müziğin notalarından çıkıp geri gel. Olur mu?

guguk kuşu dedi ki...

kimbilir vladimir??? ama sanki söylediğim ve söylemeye niyetlendiğim her söz anlamsız ve gereksizmiş gibi geliyor şu sıralar. sanki kendimle hemhalim. susmak zamanı gibi bişey bu. ne iyi ne kötü olarak tanımlayamam. aslında burdayım ama bu halimle.

tutsak dedi ki...

Bir zaman geliyor öyle oluyor insan. Bazen bir hüzün tetikliyor yeniden yazmak için ama o dahi yetmeyebiliyor. Yazmaktansa olduğu gibi yaşamayı tercih ediyor insan.

guguk kuşu dedi ki...

abicim, tam da dediğin gibi: olduğu gibi yaşamak.

cem dedi ki...

öyle zamanlar oluyor, içinden gelse de iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun. Sonra bazen geçiyor, bazen değişen bir şey olmuyor. Umarım kalıcı bir durum değildir. Biraz başka hayatları tanımak lazım belki yardımcı olur.

guguk kuşu dedi ki...

sanki daha ziyade içimden geçenlere uygun bir kelime bulamıyorum sanki sözlere döksem önemsizleşecekler. konuşmaya kokruyorum sanki...haddimi aşarım diye. ben de son cümlendeki gibi başka hayatları tanımaya, hayatı tanımaya çalışıyorum. kedileri izliyorum, blogları okuuyorum, müzik dinliyorum....

Ebru dedi ki...

Kuşum fena halde ağlamak gelir içinden ama ağlayamazsın, boğazına düğümlenir sanki biri parmak uçlarıyla dokunsa önü açılacakmış gibi ağlamanın.
Aman öyle işte. Afakanlar basıyor basıyor basıyor ve tek kaçışım müzik.

guguk kuşu dedi ki...

kuzum benim durumum bundan da öte ağlamakda yok, hüzünde yok...yokluk gibi bişey.

Sanem dedi ki...

Tanıdık bir fotoğraf. "Harika bir kadının üzerindeki, harika bir yaka iğnesi gibi."

guguk kuşu dedi ki...

sevgili sanem, hoşgeldin:)