19 Haziran 2009 Cuma

GÜNEŞE DOĞRU

Hiç bir sorun, hiç bir kızgınlık, hiç bir kırgınlık sonsuza kadar sürmez. Tıpkı hiç bir zevkin sonsuza kadar sürmediği gibi. (Hiçbir mutluluk demiyorum, çünkü mutluluk daim olan birşeydir, bana göre). Benim kırgınlığım ve kızgınlığım da geçmek üzere galiba. Bu gün keşfettim bunu ve kendimi çok takdir ettim. Bu affetmek değil, kendimi özgür bırakmak. Kendimi hainlerden, yalancılardan, kendini kandırıp, herkesi kandırdığını sananlardan azad ediyorum. Böylelikle kanatlanabilirim, onların yüklerini sırtımdan attığımda. O yükleri sırtımdan atarken onlardan edindiğim tecrübeler benimle kalacak tabi. Hayat, beni durduramazsın. Hep yürüyeceğim, daima. Bazen topallayarak da olsa.......Yönüm hep güneşe doğru olacak, ay çiçekleri gibi. Yol kenarındaki ağustos böceklerinin yalancı ışıklarına aldanmadan, güneşe doğru...............................

7 yorum:

nilüfer dedi ki...

yüzünü güneşe dönen, gölge görmez derler, sevgimlee:)

guguk kuşu dedi ki...

@sevgili düş, yüzüm hep güneşe dönük kalsın istiyorum. Bazen dalıyorum tabi...ama bir kere farkedince, ara ara dalsan da yolunu buluyorsun yine de. ve biliyorsun ki hep daha iyi olacak. benden de sana kocaman sevgiler.

Belgin dedi ki...

Aycicegim, arada sirada yüzünü bizede dön:))

Öptüm kocamanca

guguk kuşu dedi ki...

@belgincim, fiziksel olarak uzaklarda olmamız, yüreklerimizin karşılıklı olmasını engellemez ki, bende kocamanından sarıldım sana.

efsa dedi ki...

bende görmek üzere olduğumu sandığım anda, çok alakasız bir şeyden geri dönüyorum ilk öfkelendiğim konuya. nedenler? ne yaptım da oldu soruları içinde konuşuyorum kendimle? biraz daha zaman var benim için. ama senin adına çok sevindim.

Zeugma dedi ki...

Karşı taraf devam ediyorsa benim geçmiyor Gugukcuğum :(
Sırrını bana da öğretir misin?
Güneşli günlerin hiç bitmesin..
Sevgilerimle..

guguk kuşu dedi ki...

@efsacım, ben de kendimi sorguladım, biryerlerde bir hata mı yaptım diye ama hata yapmışsam bile hep açık oldum, karşılığındaysa sadece dürüstlük bekledim, ama olmayacağı açıktı, kendine karşı bile dürüst olamayan birinin bana doğruları söyleyebilmesi en azından yalan söylememesi gerekirdi. Dolayısıyla içim çok rahat..
@Zeugmacığım, karşı taraf arkamdan konuşuyor, hepsi sonunda bana gelinip anlatılıyor:) ilk anda bir canım sıkıldı ama şimdi çok rahatımyamalı ilişkileri sırtımdan silkelemeyi becerebiliyorum artık. öyle bir hale gelmişti ki, yaması gerçek kumaşından daha çoktu ve bende bitirdim.onu her hatırladığımda, allah ona iyilik versin, yolunu yolumdan uzak tutsun diyorum sadece o kadar.