28 Ekim 2009 Çarşamba

PARDON, BURASI NERESİ?

Gözlerim görmeyi, kulaklarım duymayı, zihnim anlamayı ve yüreğim kabullenmeyi şiddetle reddediyor bu aralar olanları. Benliğimin tüm parçaları hiç bir şeye karşı böylesine topyekün birlik olmamıştı.
Şehit aileleri, gazilerimiz ve gazi aileleri Türkiye Büyük Millet Meclisine girerken ellerindeki Türk Bayrakları alındı. Türk milleti, kendi meclisine kendi bayrağı ile giremiyor. Ya Rabbim ne günlere kaldık ve daha neler bekliyor bizi? Ama terör örgütü, bayrak dedikleri o paçavrayı cani terör örgütüne ve liderine övgülerle Türkiye topraklarında ellerinde sallayabiliyor, onlara dur diyen yok! Hoşgeldiniz katiller, buyrun ama siz bu vatana evladını veren Türk Milleti, haddinizi bilin bakalım, hımmmm. Sonra DTP liler görür, bozulur kızar, alınır, üzülür belki zavallılar, naaparız sonra?
Size sesleniyorum, ne olduğu bilinmeyen, şehidinin, gazisinin yüreğini ateşe verip, kapısına getiren, Türkün elinden, bayrağını alan hain zihniyet:
Sizi En yüce makama havale ediyorum ve biliyorum ki hainlik her zaman en acı şekilde cezalandırılacaktır, kirli emellerinize alet etmeyin namus bildiğimiz vatanımızı.

6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

sevgili korhan, sanırım yanlışlıkla yorumunu yanınlamak yerine sildim. Tekrar yazarsan çok sevinirim. ben şimdiden cevabımı yazayım ama: haklısın böyle durumlarda maksat en önemli nokta. maksat bir olduktan sonra, herşey olur gider. işte ben de bu noktada takılı kalıyorum: onların maksadı ne?

guguk kuşu dedi ki...

hay allah, bir problem olmalı, bu sefer yayınla dememe ve yayınlandı onayı çıkmasına rağmen olmadı, korhan. tekrar denermisin?

aysema dedi ki...

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

guguk kuşu dedi ki...

Senin de Aysema. Cumhuriyetimiz bayrağımız istiklal marşımız daim olsun.

beenmaya dedi ki...

herkese ve herşeye inat kutlu olsun bayramımız...

guguk kuşu dedi ki...

elbette mayacım, bu bayram kutlanmaz mı?