25 Şubat 2010 Perşembe

KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN

Rabbim,
Senin affın, mağfiretin, rahmetin biz kullarının günahlarından daha büyük, daha engin. Bizleri bağışla ve bizlere merhamet et.
Hepinizin mevlid kandili mübarek olsun.
Bu geceki dualarınıza hamileliğinin son ayını yaşayan guguk'u da katmayı unutmayın:D

11 yorum:

Ece dedi ki...

SEVGILI GUGUKUM DUALARIM ZATEN HEP SENINLE BUGUNDE SENI ÇOK MERAK ETTIM,SANIRIM 20 GUN KADAR KALMIS OLMALI DOGUMA,HAYIRLISI ILE BIR NEFESTE KURTULURSUN,CESARETLI OLMAYA ÇALIS,KORKMA BIRDE BAKMISSIN KI PRENSES KUCAGINDA:)BU GECENIN VE PEYGAMBERLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE EVLATLARIN HAYIRLI OLUR INSALLAH SANADA HAYIRLI DOGUM NASIP OLSUN INSALLAH.AMİİNNNN.MORALINI BOZMA SAKIN KENDINE IYI BAK CANIM BENIM...

Çınar dedi ki...

Kandilin mübarek olsun canımm.
Dilerim, nur topu gibi sağlıklı, güzel minik kızını, mutlulukla kucaklarsın...

Sevgiler

Ful yaprakları dedi ki...

geçmiş kandilin kutlu olsun :))
kıyamam,
bak azıcık kaldı:))

guguk kuşu dedi ki...

canım ececim. doğumdan korkmuyorum. artık çok yoruldum. gün sayıyorum. benim doğumum mecburen sezeryan olacak. öncekiler de öyleydi çünkü. ama bu sefer genel anestezi değil de epiduralle yaptırmak istiyorum, bebeğin doğum anını görmek güzel olur ama açıkçası canım yanmasa da şuurluyken kesilip biçilmek nasıl olur bilmem:D
amin canım ececim. ne güzel dualar etmişsin bu gece ben de hep dua ettim: rabbim zekaen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlat nasip et, kaderi güzel olsun allahım tüm evlatlarımın. bizleri onların acısı ile imtihan etme. karşılarına merhametli insanlar çıkar, kötülerden kötülüklerden koru onları diye. Tüm bu istediklerimi cümlenin evlatları ile birlikte istedim. rabbim dualarımızı kabul etsin.

guguk kuşu dedi ki...

canım çınarcım, dualarınıza gönülden aminnn diyorum. inşallah, artık gün sayıyorum. son günler geçmek bilmiyor.

guguk kuşu dedi ki...

a be fulüm, nerdeyse dakika ve saatleri sayacak duruma geldim. Hiç bir iş yapamadığım için zaman dahada yavaş geçiyor.

Ece dedi ki...

GUGUKUM BURALARDAMISIN BAK SANA DOGUM HEDIYESI YAPTIM:)))))))
GORDUM PARÇALARI BIRLESTIRDIM ORTAYA BU CIKTI:)))
SEVGILERIMLE SANA NASIL YOLLAYACAGIMI BILMIYORUM BENDE BLOGDAN YOLLAYACAGIM SEVGILERIMLE

öykü dedi ki...

gec kaldım kutlamak ta ama ben de hayırlı kandıller dılıyorum
sevgılerımle

guguk kuşu dedi ki...

kutlamanın geçimi olurmuş öykücüm, seninde kutlu olsun, inşallah bu kandil hepimiz için hayırlara vesile olur

umursamaz dedi ki...

gugukum kusum, hayırlı kandıller. bılıyormusun benımde kardesım 4 gun once cicek gibi bir yavru dunyaya getirdi, Elif Ece miz oldu:) okadar guzelki, okadar tatlı kı, melek gibi. inan bloguma koymaya korkuyorum nazar deger dıye. bakıyorum ve gozlerım doluyor. okadar savunmasız ve masumki, ve okadar özlenenki aslında.. paylasmak ıstedım, senın nekadarın kaldı, prens mı prenses mı olacak. ismi belli mi:) nasılda sordum hemen:)))

guguk kuşu dedi ki...

sağol pırıltılı cadıcım. demek teyze oldun. Allah anneli babalı, sağlıklı sihatli büyütsün. rabbim kaderini güzel yazsın. Evet doğru, öyle özleniyorlar ki, sanki 40 yıldır onları tanıyormuş gibi özleyerek bekliyorsun. Bu benim 3. prensesim, adına gelince henüz karar veremedik ama babası betül istiyor. 3 haftamız kaldı bizim de. dört gözle bekliyoruz işte.