30 Aralık 2010 Perşembe

DÜŞESİM VAR


TANRIM,
Beni buraya düşür (ama lütfen sert bi düşüş olmasın). Yanımda kimse olmasın.(Utangaç bir insanım. başkalarının yanında istediğim gibi davranamıyorum falan filan.... Bi de, aslında, en doğrusu...huysuzun biriyim). Sıcak suyum, nescafem ve kitabım yanımda olsun (benimle aynı noktaya düşsünler). Hani şu bana göre sağ sana göre soldaki ağacın yapraklanmış dalının altına yatacağım (iznin olursa). Upuzun uzatacağım bacaklarımı, kollarımı açacağım. Kitap okuyacağım, gerçek sessizlikte (kuşlar, dallar konuşabilir). O güzelim çiçeklerin arasında lala lala laaaala diye koşturacağım.
TANRIM,
lütfeeennnnnnnn.
(Bu arada sana, seni ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim, valla bak, bu rüşvet falan değil. Zaten sana da yalan söylenmez ki. Ayrıca yeni yılını kutluyorum. Gerçi onbin milyonlarca (bildiğim en yüksek matematiksel ifade bu kusura bakma) yıldır var olan ve var olacak olan biri için pek bir önemsiz olabilir bu yeni yıl meselesi ama olsun. Bi de 4 tane çeyrek biletim var. Hani aklında bulunsun diye şeyettim. Tamam tamam sustum).

Muzicons.com

14 yorum:

Ebru dedi ki...

Çok hoş bir yazı umarım hemen dikkate alır. Benim için de nikon d90 istersen sevinirim:)

guguk kuşu dedi ki...

umarım nehirida. hımm hemek yazıyorum: nikond90. ama bana çok güvenmesen iyi edersin. Kargo adresi olarak kendi adresimi verebilirim. çünkü başkaları için aldığım hediyeleri kendime hediye ettiğimi çok bilirim.

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Deniz Bilgen Çakır, Ankara, Türkiye hayatım... Hani beni de unutma araya bir yere sıkıştır diye şeyettim:))))

beenmaya dedi ki...

ben de düşebilşbilir miyim köşeye, kenara bir yere acaba :))

guguk kuşu dedi ki...

üfff yaaa, naapacam şimdik, yalnız kalasım var ama seni de pek bi çok seviyorum mayacım. o zaman uzak bi köşeye olsun bari:D

guguk kuşu dedi ki...

kedicim, hemen kaydediyorum, yüksek makamlara iletilecek, emin olabilirsin:D

beenmaya dedi ki...

bak vallahi varlığımla yokluğum bir hiç ses etmem emin ol :))

guguk kuşu dedi ki...

tamam tamammm ağlama ama yine de uzak köşeye, ok?
:D

novella / विश्व dedi ki...

diyecektim ki, 2011de görsün seni, duysun seni, sevsin seni. ama zaten görüyor seni, duyuyor sesini ve kesinlikle seviyor seni. ben de öyle... sevgiyle öperim kızların her birini...

guguk kuşu dedi ki...

evet novella yaaa, görsün beni...2010 baya zorladı beni. bu yıl güzel olsun. sizler tarafından sevildikçe acaip şimarıyorum valla...

Çınar dedi ki...

Umarım dikkate alınır bu güzel masum dileklerin.

Mutlu yıllar. Yeni yılda herşey gönlünce olsun.

Sevgiler

beny dedi ki...

düştüğün yerde bir düş görürsen bil ki o düşün içinde bir çok el bulacaksın. fazla sürmesin diye yalnızlıkların. alışkanlık haline gelmesin diye. içine çektikten sonra o havayı kendine geldikten sonra bir düş göreceksin. ben el sallıyor olacağım sonra, joshua radin şarkı söyleyecek bize ;) ve şarkının sonunda elimi uzatacağım ben dei tutmassan aşk olsun ^^ minik bebişden başlayarak tüm ev ahalisinin ve senin keyifli, Tanrı'yı sevdiğiniz bir yılınız olsun;))

guguk kuşu dedi ki...

sevgili ben.....içime sıcak bir sevgi düşürdün gözlerim doldu.....sen, ankara, joshua rodin...biz..demen. aslında etrafımda insanlar var ama burda beni anlayan benim de anlayabildiğim kişiler yok. onları anlıyorum ama bu bile beni yoruyor, paylaşımlarımız hep aynı dedikodularla sınırlı, ne müzik zevkimiz, ne kitap zevkimiz, ne düşünme biçimimiz uymuyor....belki de bu nedenle yanız kalmak isteyişim, bana uymayan, bana ait olmayan, beni yoran bana bişey katmayan bu kalabalıktan kaçmak..ve onlardan bu ormana sığınmak..ormanı denizden daha çok severim en çok ormanı severim desem daha doğru. karadenizliyim ondanmıdır bilmem ama ormanın içinde kaybolabileceğimi bilmek bana huzur veriyor..aslında kaybolmak istiyorum ben. ama o düşün içinde senin elini görürsem heleki joshua rodin bizim için söylüyorsa söz sana....hemen yanına geleceğim. paylaşabileceğimiz öyle çok güzellik var ki. yargılamadan, nedensizce severek....elini tutacağım söz sana..beraberce çok güzel bir 2011 dileği ile..
bak senin joshua rodin çok sevildi ebruli de, seval de bayıldılar...
iyiki varsın canım.

guguk kuşu dedi ki...

dimi be çınar, çok masum istekler bunlar...umarım hepimizin masum dilekleri yerini bulur.