19 Aralık 2011 Pazartesi

İSTEYENİN BİR YÜZÜ KARA zaten ben iki yüzlü değilim

2012 geliyor. 12 tane dilek hakkı vermiş benim lamba kedişim bana. Ohooo yeter de artar bile. Her maddeye 3-5 istek sıkıştırdımmı tamamdır. Başlayalım o zaman:
1-Ya bütün insanlar benim istediğim kıvama gelsin ya da benim onları nazik, demokrat, anlayışlı, samimi, temiz, dürüst vs vs vs görmemi sağlayacak bir kafa yapısı versin bana Tanrı.En yakın kasaba gidip sinirleri alınmış pastırma gibi olmak, ne olrsa olsun gevşek gevşek sırıtıp olsunnnnn diyebilmek istiyorum.
2-Şöyle ön cephe manzarası denize sıfır, arkadan orman manzaralı müstakil, tek katlı bir ev istiyorum, eve karamel rengi bir kedi istiyorum, eşimin buna sesini çıkarmamasını istiyorum. Bir de canın (bizim köpüş) onu yememesini tabiii. Dur yaa akıllım zengin olmak istiyorum. Niye olmasın. Şöyle aylık otuz-kırk bin liralık gelir bana yeter. Hayalimdeki kitap kafeyi açmak istiyorum.
3-Canım Nehirİda kilo almak istiyormuş duydum en yakın zamanda 10 kilomu ona hediye etmek istiyorum. Öyle beğenmedim diye iade etmek falan yok ama.
4-Gizli zaman hırsızlığı yapmak istiyorum. İstediğim an kendime zaman yapabilmek istiyorum. Şöyle parmağımla bir şık yapınca sadece benim görebildiğim bir kapının açışıp içine girmek, orada çaldığım zaman süresince kafama göre takılmak istiyorum. Bu arada benim kopyam ortalıkta dolanıp işleri yapacak tabii.
5-Doçent olmak istiyorum. Çok mu önemli. Benim için, hiiiç. Ama olduk bi kere akademisyen. Olup kurtulmak lazım. Niye olmak istiyorum biliyor musunuz: doçent olup kurtulunca asıl istediğim şeyleri gönül rahatlığı ile yapabileceğim için. Gerisi laf. Mesela müzikli bir masal kitabı yazabilirim.
6- Bana hıyarlık yapan , aşağılık, yalancı, ikiyüzlülülerin ikiyüzlülüklerini gösteren kocamannn bir ekran istiyorum. Tık basacağım ve benim arkamdan çevirdiklerini birlikte izleyeceğiz. Bir de kendini inanılmaz hanfendi, beyefendi, hijyenik, kibar gösterenlerin ev hallerini izleyebiliriz. Yok be sadece benim arkadam çevirdikleri değil asıl birbirlerinin ardından çevirdiklerini topluca izleyelim dev ekranda. He he bi günlüğüne canımın istediği her lafı, küfürü, el hareketlerini özgürce yapabilmek istiyorum.
7-Tabiki sağlık istiyorum tüm sevdiklerimle beraber.
8-İnanılmaz müzikler, kitaplar ve bloglarla tanışmaya devam etmek istiyorum.
9- Daha çok gezebilmek ve yeni yerler görmek istiyorum.
10- Kıyıdan denizi izlerken dalgaların sesi ile sarhoş olmak, ormanda yürürken çamların kokusu ile büyülenmek, yağmur altında gezerken ilk yağmur damlasına kahkahalar atabilmek, kitapta okuduğum bir cümle ile büyülenmek....ve bütün bu hayranlıkları yüreğimde duyup hüngür hüngür ağlayabilmek istiyorum.
11- Tıpkı çocukluğumda evimizin karşısındaki parktaki ağacın altındaki o çiçeklerin sadece benim için çıktığı hissini,çocukluğumda tek başıma oynadığım oyunlardaki zevki, küçük kadınları çokomel yiyerek okurken aldığım hazzımı bi zahmet geri istiyorum.
12-Bir kaç dakikalığına bile olsa da tanıma fırsatı bulamadığım annemle tanışmak ve kızlarımı ona göstermek istiyorum. Canım pamuğum babaannemle kucaklaşmak, dedemin ellerini öpmek, babamdan af dileyip, boynuna sarılmak istiyorum. Öbür taraf lütfen bu vizeyi versin onlara.
Ve hepiniz herkesler mutlu olsun isityorum hatta ikiyüzlü, samimiyetsizler bile, belki mutlu olurlarsa başkaları ile uğraşmazlar di mi?
Hişşşşt kedişşş, bi de yeni yılda seni muccck diye öpmek istiyorum.
İsteyen herkesi mimliiiyorummmm, mimledimmm, mimliycemmmmm, hoooop mimlendiniz bile.
Hadi bakalım şimdilik aşağıdaki kafe ile idare edelim bakalım.


25 yorum:

Ebru dedi ki...

Hiçç iade etmem bilesin şuan 50 kiloyum 10 kilo senden alsam yeminle ancelina gibi hatun olurum:)

Dilerim gerçekleşir dileklerin dilerim doçent olursun her ne istiyorsan olsun kısacası.
Öptüm.

guguk kuşu dedi ki...

kuzum tam da hatırlatacak adamı buldun ama kızlar bana hatırlatınca seni çaldırabilirim. ama sen şu tel numaranı benim maile yine yaz.muckkkk

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Nehir İda'ya bir 5 kiol da ben verebilirim :)))

guguk kuşu dedi ki...

he he sanırım bizim nehiridanın gelecek seneye tek dileği kilo vermek olacak:D

Unknown dedi ki...

gizli zaman hırsızı olursan, suç ortağın olmak istiyorum:) kitap-cafe'de müşterin, denize sıfır evde misafirin olmak istiyorum:)e bi de aşure istiyorum, nerde hani nerde???

guguk kuşu dedi ki...

ben de seni öpmek istiyorummmmmm

Unknown dedi ki...

Uzattım patişimi öpebilirsin:)

guguk kuşu dedi ki...

muccckkkkkkk

ezgi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

oh:) iyi geldi bu aşure yerine:)

ezgi dedi ki...

sevgili guguk kuşu,
çok hoş dileklerin! gönlüne göre olur umarım;)
şarkıya da bayıldım!!!
bu arada, ben kaçırmışım, hangi alanda uzmanlaşıyorsun?

guguk kuşu dedi ki...

ezgicim. öncelikle ben guguk kuşuyum, sen de haklısın bir nehirida lafıdır bitmez tükenmez...benim bloğumu bastı bu kuzu:D
ben dişhekimliği fakültesinde öğretim üyesiyim, oral diagnoz ve radyoloji dalında doktoramı tamamladım. şimdi bölümümüzün adı ağız, diş ve çene radyolojisi oldu o ayrı.

guguk kuşu dedi ki...

ben putumayo serisine bayılırım. sana da tavsiye ederim. sen de tıp fakültesi öğrencisiydin dimi yalnış hatırlamıyorsam

ezgi dedi ki...

sevgili guguk kuşu,
:) komik oldu. kusura bakma. kilolardan bahsedip durunca aklım karıştı tabi bir bayan olarak:)
ne güzel uzmanlaşmak! ben de çok isterim. ben psikolojik danışmanım.
putumayo serisine bakıcam, duymamıştım, teşekkürler;)

guguk kuşu dedi ki...

ezgi, şuanki aklım olsa üniversitede sadece psikoloji yazardım. sonra bide felsefe okurdum üstüne. harika bir mesleğin var. dur ya bi de bunu mu istesem 2012de: psikolojik danışman olayım. he he 12 madde yetmedi yorumlarada sarktım valla:D

Ebru dedi ki...

Tamam işte diş sorunlarım da var psikolojik sorunlarım da dağılmayın bir yere aradığımda hep bulayım sizi:)

ezgi dedi ki...

sevgili guguk kuşu,
:) teşekkürler. maalesef her meslek gibi, bizde de birtakım sıkıntılar var. duyulduğu kadar "hoş" değil esasen..
12 değil 120 de olsa, hepsi gerçek olsun inşallah, ne diyim:)

guguk kuşu dedi ki...

he yaa ezgicim. tanrının güücü sınırlı değil ya hepsini versin işte:D
ohhh kuzum, hep burdayız ama sen hep iyi ol.

Farklı Düşünce dedi ki...

İnsanlar değişecek gibi görünmüyor.Tanrı sana da bana da insanların hallerine umursamayacak bir düşünce yapısı versin.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Her aya bir madde olsun diye mi oniki? :)
O zaman tek bir dilek yeter de artar bile; yastığa başımı koymadan önce her güne şükredeceğim, yaşamaktan zevk almayı sürdüreceğim bir yeni yıl istiyorum.
:))

Not:
Müziklerine bayılıyorum ve dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum.
:)

guguk kuşu dedi ki...

galiba 2012 nin 12 si, ama haklısın 12 ayla da ilişkilendirilebilir ekmekçim. umarım herşey hepimiz için çook güzel olur ekmekçim. müzik dünyanın en güzel şeyi ve pekçok güzel müzikle bu blog sayesinde tanıştım, tıpkı siz harika dostlarım gibi.

guguk kuşu dedi ki...

pınarpare neolur mutlaka izle, hayata bakış açın değişebilir.

guguk kuşu dedi ki...

haklısın farklı düşünce, zaten değiştirebileceğim tek şey kendimken boşa çabalamamın bir anlamı yok. ben şöyle iyi bir kasap araştırmaya başlasam iyi olacak, beni sinirsiz pastırma yapsın, şöyle en yumuşağından. belki zaten herkes doğru yoldadır tek yanlış olan benimdir:D ne dersin?

Brajeshwari dedi ki...

iyi yillar Gugukcum.. bende öpücük :)

guguk kuşu dedi ki...

heyyy seni burda görmek ne güzel, sevgiyle aldım öpücüğü