17 Aralık 2011 Cumartesi

LÜTFEN İZLEYİN LÜTFEN

Cumartesi akşamları saat 23.00 da TRT çocukta TRT Okul programında yer alan "SIRADIŞI ANATOMİ" yi Lütfen çocuklarınızla beraber izleyin. İzledikten sonra, hayatınıza, etrafınıza, insanlara kısaca evrene yeniden bir bakın bakalım. LÜTFEN!

7 yorum:

Unknown dedi ki...

tamam söz izliycem de sen şu mimini alsan önce;
http://denizdengeleninciler.blogspot.com/2011/12/diliyoruuuuummmm-diliyoruuuuummmmm.html

Adsız dedi ki...

Canımmm benim çocuğum yok ama amcamın kızı Seda ablama ileteceğim.Mertle beraber izlesin:)önerin için teşekkürler ve çok iyi bir hafta geçirmeni diliyorum.Sağlıcakla kal.

guguk kuşu dedi ki...

kedişim hemen aliim.
kamikaze bence çocuk olmaya gerek yok mutlaka sen izle

Ebru dedi ki...

Kuşum c.tesi akşamları başlamadan 5 dk önce sms atarsan izlerim yoksa mümkün değil:) Veya saat mi ayarlasam? Ama unuturum neydi diye gezinirim. Sen sms at bari:)

Farklı Düşünce dedi ki...

Tv de doğru düzgün birşey yok.Bu programa bakacağım.

pınarpare dedi ki...

c.tesi aklımdaydı ama akşam olunca nehir gibi unuttum gitti.bu hafta bende yazacağım kıyıya köşeye.tv yi açmaya değer fazla bişey olmadığından açılmıyor bile çoğu zaman.ama yazacağım,bakacağım:))

guguk kuşu dedi ki...

farklı düşünce, kendimi bildim bileli televizyon izlemem, artık gazete de okumuyorum, müzik dışında radyo da dinlemiyorum:D bu programa spontan olarak, tesadüfen rastladık ve kızlarımla ekrana çakıldık kaldık, ertesi hafta yine izledik, ertesi hafta, ertesi hafta da....anlatmayayım formatını ama insanların hayata bakış açısındaki problemi göz önüne sermek için için güzel bir program ve zaten bbc nin yayını, izle sonra konuşuruz belki seninle, aa bir de sünger bobu öneririm. benim izlediğim2. şey de o fırsatım olursa tabi, minik bir kızım daha var, bu aralar ondan başka bir şeye zaman ayırmak çok zor (20 aylık) yani 3 kızım var. niye anlattıysam bunları şimdi sana.