16 Aralık 2011 Cuma

ÖYLEYSE BÖYLEDİR, BÖYLEYSE ŞÖYLE, ŞÖYLEYSE O ÇOCUK BANA AŞIK!

Biz insanlar çok hayalciyiz. Nasıl mı? Mesela: boynuna atkısını fular gibi bağlayan, ekose pantolon giyen erkeklerin entellektüel olduğunu hayal ederiz, bu erkeklerin hergün zevkle kitap okuduğunu, hergün zevkle kitap okuyan erkeklerin çok kibar ve anlayışlı, demokrat olduğunu hayal ederiz, bütün bu hayaller kesmez bizi o erkeklerin bize çok uygun olduğu yargısına varırız, her sabah otobüs durağında karşılaştığımız bu tanımlamalara uyan oğlanın bize aşık olduğuna inanırız, bu inanışı temel alarak sabah kıyafetimizi belirler, bizi şişman göstermesine rağmen ekose pantolon giyeriz, elimize entellektüelliğimizi vurgulayan bir kitap alıp, buz gibi soğukta, ellerimiz dona dona, biryanda oğlanı kesmeye çalışırken o kitabı okuruz (okur gibi görünürüz), bu arada şaşkınlıktan otobüsü kaçırırız, bir bakarız oğlan otobüse binmiş gitmiş, bu seferde hem bana aşık hemde beni otobüsün geldiği hususunda uyarmadı bastı gitti, ne kaba herif deriz.........aslında o pantolonun da onu çok şapşal gösterdiğini farkederiz birden.
Nerden gelmiştik buraya: haaa boyna bağlanan fular ve ekose pantolondan. Vay be biz insanlar amma da yaratıcıyız. Hayallerimiz ve senaryolarımızın gerçekliğine inanmakta da bir o kadar israrcı.

10 yorum:

Esra dedi ki...

Ne üzücü değil mi başkasının hayatında hemen görüyor iken gerçeği, kendi içinde bulunduğumuz durumlarda fark edemiyoruz en aleni şeyleri dahi. insan görmek istediği gibi görüyor hep karşındakini.
bu arada ne iticidir ekose pantalonlu fularlı bir erkek yahu!

Ebru dedi ki...

Senin de contadan kaçırıyo bu ara farkındayım kuşum:))

guguk kuşu dedi ki...

kuzum, ordan öyle mi görünüyo, eyvah ki eyvah işin kötüsü ben de acaip iyi hissediyorum kendimi.
esra, görmek istediklerimizi görüyoruz kurgusal yaşam yani:D

Ebru dedi ki...

Bence iyisi bu kuşum şerefe:))

Unknown dedi ki...

şimdi şurda yetmiş milyon sekiz yüz tane saptama yapabilirim ama yapamıyorum, ekose pantolona kilitlendim çünkü. yavrum ekose pantolon giyen adam görsem, aynı kaldırımda bulunmamak için yolumu değiştiririm, bu nası bi zevksizlik örneği diye. ay bak sabah sabah hayal ettim, içim kalktı. dur ben tuzlu bişiler yiyim:)

guguk kuşu dedi ki...

kedişşşş, bırak bahane bulmayı, canın tuzlu bişeyler çekti dimi? hımmm aslında nerden aklıma geldi ekose pantolon bilmem ki,

Adsız dedi ki...

Keyifle okudum:)) canımm yazılarına,şarkılarına bayılıyorum.Şarkıları sevdiğim herkesle girdiğim sitelerde paylaşıyorum sevdiğim blog arkadaşımın diyerek:)sağolasın,varolasın.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili kamikaze ben de bloglar sayesinde bu müziklerle tanışıyorum beraberce güzellikleri yayıyoruz. yaşasın:D

Adsız dedi ki...

bugün ennn çok sevdiğim blog arkadaşıma bloğunu zevkle tavsiye ettim.dedim bu harika şarkıları bu güzel blogdan yolluyorum sana diyerek:)) Vişnap arkadaşımın bloğu da bu:)
http://visnap.blogspot.com/2011/12/kahrolsun-ev-isleri.html

bu yazısı ve daha birçok yazısı çok güzeldir seninki gibi.çoook öptüm:)

Adsız dedi ki...

Senide çooook seviyorum tabii ki:)