19 Mayıs 2009 Salı

FİKİR AVI


Bazen öyle güzel fikirler geliyor ki aklıma, inanamıyorum kendime. Aha artık aydınlandım diyorum sevinçle. Hayatım kurtuldu, bloguma yazayım da bari herkesinki kurtulsun diyorum. Oturuyorum bilgisayarın başına. Yazıcam ama fikir uçmuş, neydi ya bu fikir? Nerye gitti 60 saniyenin içinde. Hay allah sıkı sıkıda tutmuştum kuyruğundan:( Size de oluyor mu bilmem ama ben sık sık yaşıyorum bu gelme ve kaçmaları. Madem kaçacak niye geliyor anlamıyorum. Yoksa ben yanında 60 saniyeden daha fazla durulmayacak birimiyim? Oflaya puflaya düşünüyorum ama nafile seninki çoktaaan kaf dağının ötesine varmış bile. Amaaan diyorum, kendi bilir. Gelir gene, eee tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı değil mi? Ben de Mevlana edası ile " gel, yine gel, ne olursan ol gel" şeklinde hayata katılıyorum yeniden ve aydınlanmamış olarak:)

12 yorum:

birkadin dedi ki...

cok guzel anlatmissin bu blog yazmada en buyuk derdimizi, kendimi okudum sanki :)

guguk kuşu dedi ki...

@valla görkem, harika fikrimle koşuyorum bilgisayarın başına, pırrr uçmuş seninki, bazen acaba hayal mi görüyorum ben diye bile düşünüyorum:)

Evren dedi ki...

ben akıl defteri edindim, şöyle ki; o anda napıp edip bir kağıt kalem bulup iki kelime yazıyorum aklıma gelenle ilgili sonraaaa o kelimelerle başka şeyler yazıyorum çünkü uçuyorlar :))) nasıl akıl ama :)))

beenmaya dedi ki...

valla geldiği an bir şekilde dökmen lazım yazarak, sesini kaydederek artık nasıl olursa...sonraya bıraktığın an ana fikir gitmese bile aklından kurduğun hiçbir cümle ilk düşündüğün andaki gibi olmuyor sinmiyor içine :)))

özii dedi ki...

Bazen bu yüzden yanımda hep kağıt kalem bulundurma zorunluluğu hissederim . Tamam bu derim ama gerçekten unutmayacağımı düşündüğümü şey yok! Gitmiş . Ne yapsak kii

guguk kuşu dedi ki...

@evrencim, benim gibi düzensiz birinin yanında defter ve kalem taşıması da ayrı bir problem
@mayacım, kesinlikle bence bu fikrler sihirli, yazılmak istemiyorlar, yazmaya kalkınca asla o aklına geldiği andaki gibi olmuyor.
@öziicim,ben de kalemi ve defteri de unutuyorum, naapcaz hakkatten

Unknown dedi ki...

Artık insanlar yanlarından hiç ayırmak istemedikleri teknolojik cihazlarla dolaşıyor hemde bir taneside yetmiyor örneğin cep telefonu.Sevgicim Buna birtanenede benim şarkılarımı kaydettiğim gibi bir ses kayıt cihazı eklense diye aklıma geliyor cihaz üzeri,nden kayıt yapabiliyorsun yada yaka mikrofonu kullanırsın 4 adet kklasörü var usb ile bilgisayara atabilirsin....vb .Ama sen yine küçük bir akıl defteri ve kalem bulundur çantanda yada hani küçük kare kağıtlar bulundur o duruma eczacılar laç bulamamışlar.Önce çantana bakıcaksın defter kağıt kalem ve kayıt cihazı varmı yoksa başka şey düşüğneceksin şaka şaka takılıyorum artık dişliler hızını aldı tabi sana kolaylıklar diliyorum.Selamlar.

tutsak dedi ki...

Bazı şeyler sırf senin içindir paylaşmaman gerekiyor sa yazmaya kalktığında unutturulabilir. Belki de o yüzden unutuyorsundur.:)
Sevgiler

guguk kuşu dedi ki...

@cococum, valla onu taşı bunu taşı, ben o kadarına gelemem.
@abicim, seninle tamamen aynı fikirdeyim. içimi rahatlattın.

Sibelbek dedi ki...

"benim gibi düzensiz biri" diyerek kendini sınırlıyorsun ama... :)))

guguk kuşu dedi ki...

@tibetin annesi, plan yapmaktan nefret ediyorum, sorunum bu işte. :(

sufi dedi ki...

Guguk kuşum;
Biliyorum sen unuttun beni de, 60 saniyelik bir zamanda.Ben tontini canım tontini hatırladın mı?