20 Mayıs 2009 Çarşamba

YÜREKTEN YÜREĞE



Yürek yürektekini görür.


Akıl hesapları bilir.


Yürek akla kulak vermez.


Akıl yüreği beğenmez.


Sevgi yüreğin işi


Akla yer yok sevgide.


Ben seni yüreğimle gördüm.


Yüreğimle sevdim.


Sana kızan, kırılan hep aklım oldu.


Affeden hep yüreğim.


Aklımı susturup yüreğimle anladım seni.


Gördüm ki yüreğinde yüreğim var.


Aklımı susturdum.


Aklın işi matematik.


Aşkta ise 1+1 yine 1.


Aşkta sen varsın.


Sen de yüreğim.

9 yorum:

foodbynil dedi ki...

Ne güzel demişsin gugukum,sevgide akıla yer yok,akıl küser,yürek affeder.Öperim o güzel yanaklarından

efsa dedi ki...

EVET AFFEDERİZ AMA BAZEN HİÇ HAKETMEYENLERİ AFFEDİYORUZ YA, HANİ SİL BAŞTAN BAZI ŞEYLERİ YENİDEN YAŞAMAK DA İNSANI ÇOK ÜZÜYOR.

guguk kuşu dedi ki...

@perişim, ben sevdimmi yürekten severim bilmem artık gerisini.
@efsacım, doğru haketmeyenleri de sık sık affedip yamalı ilişkilerin içinde bboğuluyorz ama ben baya bir tecrübelendim bu konuda:)

umursamaz dedi ki...

guguk kusu suanda bu sözler bana okadar cok hıtap edıyorkı:( ben senın gıbı sevdım, ama sevılmedım. cevabı ıse bana olmuyor dedı.. sevmedı benı zorla degıldı sevemedı.. canım acıyor sadece:(

guguk kuşu dedi ki...

@pırıltıcım benim, farkındayım ki kızgın bile değilsin, çünkü sanırım en azından dürüst davranmış. Bu da onun elinde olan bişey değil. ancak bununla kendini özdeşleştirme sakın. Bir kişinin seni sevmemesi senin sevilmeye değer biri olmadığın anlamına gelmiyor. Sen onun için uygun değilmişsin sadece. İnsan reddedilince daha bir hırsla bağlanıyor ama aslında daha dikkatle incelesen bu sevgi değil HIRS. egonun oyunu bu kendini ayakta ve lider tutabilmek için yapıyor bu hırslı ego ile kendini ayırmayı başarıp ona dışardan bakabilirsen bu kronik yaran iyileşir. hem ben seni seviyom kocamaaan.

guguk kuşu dedi ki...

prıltılımcım, kendini azad et, lütfen.

beenmaya dedi ki...

işte benim sloganım; ah akılsız yüreğim benim, yüreksiz aklım :))))

guguk kuşu dedi ki...

bazı insanları aklıma sevmeyi öğrendim mayacım, bazıları içinde yüreğimle düşünmeye çalıştım. Elimizdeki 2 cihazı (akıl ve yürek) ve 2 farklı değerlendirme metodunu (düşünme ve hissetme) farklı kombinasyonlarda kullanabilmeliyiz. Biz sanki yürekle her daim sevilir ve akıl sadece düşünür sanıyoruz ama bazı insanlar için değişin modifikasyonlar yapılabilir. Bazıları yürekten sevgiyi haketmiyor çünkü. Günün güzel olsun seni yüreğimle sevdim:)

umursamaz dedi ki...

guguk kusum benım, cok tesekkurederım, ona kızamıyorum ona hıc bısey dıyemıyorum elımden hıc bısey gelmıyor kabullenmekten baska:(