13 Temmuz 2009 Pazartesi

DEĞİŞİKLİK


Sevgili Zaman,

Hızına yetişemiyorum. Ancak koşturmaktan şikayetçi de değilim. Zaten etsem ne olacak ki? Beni takan mı var? Kocamannnnnn evrende bir su damlasından daha küçükken, başka ne beklenir ki:) Boşver zaten bişey olmanın derdinde değilim. 38 yıl içerisinde zamanın kuş gibi uçup gitmesine alıştım da son zamanlardaki yenilikler bombardımanına henüz alışamadım. Hiç bir şey tanıdık, bildik değil. ve her an değişmekte. Dostluklar değişiyor, kızgınlıklar geçiyor, tercihler değişiyor,,,,,,,,,,,,çevre sabit kalsa bile ben değişiyorum. Dur demek mümkün değil. Aslında kötü olarak tanımlamıyorum bu değişikliği. Sadece sürekli bir yabancılık duygusu hissetmek biraz garip. Belki sadece bir geçiş dönemi. Bir süre sonra taşlar yerli yerine oturacak ve ben alışıldık yaşamın güveni kollarına kavuşacağım. Ama içimdeki bir his hiç de öyle demiyor. Alışılan şey belki de değişimin ta kendisi olacak. Eh naapalım. Haktan gelen kabulümüz. Artık direnmek istemiyorum. Nehirle akmanın keyfine varmak lazım. Şöyle sırt üstü yatıp, bulutların rehavetli gezintisini izleyerek.....................

13 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

Direnmemek keyifli olabilir belki ama direnmemek zorunda kalmak çok zor

guguk kuşu dedi ki...

çok haklısın sevgili godsi. İkisin ayrımını yapmak lazım ve sanırım arada çok ince bir çizgi var. Sanırım zorunda kaldığımızda, eninde sonunda biryerden patlak veriyor. :)ama ben bunu da birkaç kez denedim, "zorla direnmedim" (ne garip bir terim oldu) karşılığı yüksek makamdan hemen geldi.

Zeugma dedi ki...

Ruhumuzu sıkıntıda bırakan ne varsa tamamen geçiren bir ilaç olsaydı. Ya da beynimize kazınanları silebilen bir silgi..
O zaman nehirlerle akmak, bulutlarda uçmak ne kolay olurdu değil mi Gugukum ?

guguk kuşu dedi ki...

bu yeni hal beni sıkmıyor aslında zeugma, hep şaşkınım yalnızca. sanki hiiiç tanımadığım bir evrene düşmüş gibiyim o kadar. amaaa haklısın bildiğim, bildiğimi sandığım, doğru sandığım, yalnış kabul ettiğim herşeyi kazırsam bu duruma adapte olabilirim.

hiçbiri dedi ki...

neden olmasın?

sufi dedi ki...

Saman çöpü olup akan ırmakta nereye sürüklenirsek sürüklenmek ...Nasıl olsa ırmak okyanusa varırken belki bizde kavuşuruz BİRliğe.
Zaman o kadar kısaldı ki eskiden 5-6 öğün yemek yerken şimdi 2 öğün yemek bile fazla geliyor insana zaman zaman. Ben de buradan anlıyorum kısalan zamanı.Sevgilerimle.

guguk kuşu dedi ki...

ah sufim, ne güzel beni anlaman. aynen işte o saman çöpü gibiyim, kontrolüm yok ilerleme hızıma ilerleme yönüme, etrafımı seyrede seyrede gidiyorum bakalım, neler olacak....

sinem dedi ki...

Haklısın zaman çok ama çok çabuk geçiyor.Önemli olan geçen dakikaları hakkıyla, hayatıda elden geldiğince hakkıyla yaşamak değil mi?

ıvır zıvır dedi ki...

sevgili guguk kuşu,
yazı ile alakasız ama :))..
''heyyyy, ıvırcım zıvırcım... hoşgeldin'' iletisine ...
hoşbulduk demek istedim.... bu arada sayfanı takipteyim bilmeni isterim... çok zamanda şu aşağıdaki müzikleri açıp akşama kadar dinliyorum ..hazır liste ohhh ne ala memeleket :))...
görüşmek dileğiyle...

guguk kuşu dedi ki...

sevgili ıvırcım zıvırcım, daha dün düşünmüştüm seni:) seni görmek ne güzel. ne güzel beraberce dinliyoruz müzikleri demek. özlemişim. iyi oldu bu buluşma:)

Belgin dedi ki...

Kusum, birak kendini akan sulara, bekle bakalim nereye götürecek seni:))

Seviyorum seni kusum:))

guguk kuşu dedi ki...

ıvırcım zıvırcımı görünce sinem seni unutmuşum kusura bakma. insan dostunu özlüyor. haklısın herzaman olduğu gibi kalite önemli.

guguk kuşu dedi ki...

aynennn öyle be belginim. direndikde ne oldu sanki dimi. ben de seniii belgiiinimmmmm