28 Mayıs 2010 Cuma

GUGUĞUN RÜYASI

Rüyamda blogcular istanbulda buluşacakmışız. Bir kalabalık bir kalabalık.........Biri beni hemen tanıyor: aaa evet guguk kuşu...., siz beni hatırladınız mı? diyor ama nafile ben birtürlü hatırlayamıyorum onu. Ben "hayatın anlamı" diyor biraz kırgın biraz üzgün. Aaaaa diyorum evet hatırladım, yorum yazmıyorum belki ama sizi okuyorum...gönül almacasına. Keşke diyorum bloglarımızın isimlerinin yazılı olduğu yaka kartlarımız olsa. Sonra çıkıp bildiğim blogları sayıyorum, deliler gibi merak ederek, tanışma arzusu ile: ilk aklıma gelen " ruhumun pusulası " oluyor sonra "xibalba" oluyor ama neyazıkki onlar gelmemişler sonra "sufi saja" diyorum ve yaşasın sevgili sufim, nam-ı değer tontini hem de eşiyle birlikte orda. Nasıl kucaklaşıyoruz bir görseniz; tam düşündüğüm gibisin sufim diyorum ona.
İşte böyleeeee, blogla yatıp blogla kalkan guguk

26 yorum:

ruhumun pusulası dedi ki...

:)) Hayır olsun diyelim öncelikle rüyan için guguk kuşu ve gönülden diliyorum ki rüyan gerçek olsun... Belki birgün ben İstanbul'a gelirim belki sen İzmir'e. Hem insanlar kuş misali değil mi?

. dedi ki...

:))
hayrolsun...

Brajeshwari dedi ki...

Hewrkes sufiyi kucaklamak istiyor :)

hayrolsun rüyan....

beenmaya dedi ki...

senin canım buluşma çekmiş anlaşıldı hadi o zaman atla gel buluşalım :)))

guguk kuşu dedi ki...

heyyy yaşasın sevgili ruhumun pusulası izmirdesin demek, birgün mutlaka görüşebiliriz o zaman. çünkü eşimin ailesi orda. hem sufim de izmirde:D

guguk kuşu dedi ki...

sevgili ebruli günce, blog ve ordaki dostlarım anlaşılan benim için çok önemli bu rüyayı gördüğüme göre.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili maya, hem de nasıl:D

guguk kuşu dedi ki...

sevgili brajeswari, onu gerçekten farklı seviyorum, kocamaaannnnn yürekli bir tontini o. bana kızım dediği için ayrı bir seviyorum onu, birgün bu sarılma mutlaka gerçek olacak inşallah:D

guguk kuşu dedi ki...

haaa burada pusulacım ne yazıkki ben istanbulda değilim:D konyadayım.....

sufi dedi ki...

Ay sevgili guguk kuşum;
Beni de rüyalarına aldığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Duygulandım sevindim kucakladım seni.Gelelim rüyanın yorumuna: "Her rüyanızda siz varsınız "diyorlar ya."Hayatının anlamını" bir kez daha irdeleyip kapılarını mutluluk ve aşka sonuna kadar açman gerekiyor."Gönül almacasına" değil de inanarak gözardı etmemelisin sahip olduğun hiçbirşeyi.İçe yolculuğunda ruhunun pusulası'nı görmek ve senin içindeki seni var eden "senden öte canını" merak ediyorsun.Ve seninle tasavvuf yolunda aynı güzergahta buluşup sarmaş dolaş oluyoruz çok şükür.3 çocuk anasının 3 çocuk anasıyla buluşması..Hatırlarsan sen hamile olmadan da seni ben görmüştüm rüyamda.İzmir'e yolun düşerse bekliyorum canım tüm cemaatinle.Senden sana sevgilerimle.

ruhumun pusulası dedi ki...

Şems uyumadan önce günü düşünüp "Rabbim gün içinde bana bir işaret gönderdin de ben göremedim mi acaba?" dermiş. İnan bu bir işaret daha geçen gün en yakın dostum Neslihan ile konuşurken hayallerimizdeki Konya'ya günübirliğine gitmeyi ve tabii ki Mevlana'yı ve Şems'i ziyaret etmeyi o toprakları ölmeden muhakkak görmeyi nasip etsin Allah bize diye konuşmuştuk.ancak İzmir'e gelirsen seninle tanışmaktan büyük mutluluk duyarım. Bakalım ne zaman nasip olacak?

guguk kuşu dedi ki...

canım sufi, ağzından bal damlıyor...ama beni gördüğün rüyayı hatırlayamadım, acaba bana anlatmışmıydın?

guguk kuşu dedi ki...

canım ruhumun pusulası, ister orda ister burda, ne güzel olurdu:D

guguk kuşu dedi ki...

sufim rüyanı anlatırsan çok sevinirim:D

Efsa dedi ki...

ne mutlu size. :) ne mutlu gülümseyen yüzlere, dost gönüllere.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili efsa, blog dostlukları bambaşka.

Hand Solo dedi ki...

Hayatınızı sanal alemlerden çıkıp biraz gerçeğe taşıyın
Neden herkese tek tek cevap veriyorsunuz toplu cevap vermek yerine
Altta yorum sayısı artsın da popüler görüneyim diye mi
Size bir sır vereyim yemiyoruz
Bu akşam da bunu görün rüyanızda yazarsınız

SSAY

sufi dedi ki...

SİNEM, iREM VE PRENSESİN melek annesi Allah birlikteliğinizi ve mutluluğunuzu daim etsin dilerim.Mucize ve annem bloğundan geliyorum tam hayal ettiğim gibi sevgi yumağısınız, öptüm pretty womanlar hepinizi.

guguk kuşu dedi ki...

Canım Sufi, dualarına amin diyorum. Hakikaten şükrediyorum. Allah herkese böyle mutluluk nasip etsin.

guguk kuşu dedi ki...

Hand solo, bu da senin gerçeğin ve önerin. Ben birilerini kandırmanın derdinde değilim. zaten rahatsısan bloğumu ziyaret etmen anlamsız:D neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. üstelik senin gibi bloğu bile olmayan, yazı yazmayan birinin benim yazdıklarımdan neden bu kadar rahatsız olduğunu çözemedim. yorum sayıları hiç umrumda değil. ben senin gibi ticari düşünmeiştim. herkese ayrı ayrı cevap vermenin onlara duyduğum saygının bir ifadesi olabileceğini düşünerek böyle yapmıştım (pekçok blogger gibi). (Tıpkı şuan sana ayrı yazmam gibi). Ben ister sanal ister gerçek tüm alemlerde dostlarımla birlikte oldukça mutluyum, rahatsızsan bir daha buraya uğramazsın, biz de kendimizce sanal sanal yaşar gideriz. başkalarına saldırmaktansa biraz cesaretini toplayıp, oturup bloğuna saldırı ve düşmanlık dışında yazılar yazmanı dilerim. negatiflik insanı yıpratır:D saygılarımla.

JoA dedi ki...

ben bu yazıya ve rüyaya bir selam çakacaktım, atlamıştım. demek rüyada bile "ekiyorum" ha:) gugukcum, cıvıldadığını görmek güzel, hayatı bloga, onu da rüyaya taşıdığını görmek de güzel. çok çok sevgiler.

guguk kuşu dedi ki...

Sevgili Joa, ekmek demiyelim şuna, işin varmış:d İstresen ek de ayrıca. Rüyalar yalan söylemez (sanal olabilirler ama:D ). Aklıma gelenler, ağzımdan çıkıveren ilk isimler sizlerdiniz işte. Seviyorun napiiim.

siminya dedi ki...

hahahhah guguguğum çok güldüm burayadamı gelmiş handy candy hahahah ya o harikadır cicidir hep böyle bok atan kışkırtan yorumlar bırakır, kimseye iyi yorum yazmaz sayesinde bizlere ilham geliyor salla yav haha

guguk kuşu dedi ki...

eh siminyacım sen öyle diyosan, tamamdır:D oda böyle mutlu oluyosa bizde ona izin verelim bari dimi?

absalom dedi ki...

ben yok muyum buluşmada bennnn :)))
olmaz asla kabul etmem depresyona girerim.
şikayet ederim.
çamur yaparım.
yaparım yani :)

fatma pınarı öpüyorum.

dipnöt;
dikkat çekmek isteyen soytarılara fazla taviz vermemek lazım.
ciddiye almamak lazım.
gülüp geçmek lazım.
ah canımmm yazık diye saçını okşamak lazım.

:))))

guguk kuşu dedi ki...

sen nasıl olmazsın absalom, sen zaten karşılma komitesindeydin ki. absalom dayısı fatma pınarını da unutmazmış....öpmemmi her dakika öpesim var zaten bi de senin için öperim...ne güzel dost olduk be absalom...nediim, kıskananlar çatlasın. dediğini dinliyorum ve ahhh yazıkkk, yalnızlık insanı bööle saldırgan yapıyo diyorum yada belki tam tersi. kendine iyi bak. fatma pınarda seni öpüyor.