29 Şubat 2012 Çarşamba


Birincide sustum. İkinciyi yapmaktasın sanırım yine susacağım. Ancak bu susmalarım eskisi gibi değiller. olanı görüyorum, bende yarattığı etkiyi izliyorum. Gözlerimden, kulaklarımdan girişini, ilk girdiği andaki, titreşimi, tepkiyi, içimde ilerleyişini, damarlarımda yavaşça yayılışını ve verdiği ısıyı...sonra zihnimde yarattığı yankıyı ve en sonunda yüreğime dokuduğu andaki dinnnkkkk sesini. Kızıyor muyum, kırıldım mı sanırım hayır herkes kendi dünyasını, kendi kuralları ile yaşıyor, tıpkı benim gibi diyorum. ancak şu var ki, artık telafi etmem gerektiğini düşünmüyorum, kesip atmayı da tabiki, yada gidip ama bak sen... ile başlayan cümleler kurmayı. senin bende oluşturduğun hissin damarlarıma yürümesine izin veriyorum sadece yürürken verdiği hissi izliyorum.m olmasına izin veriyorum. öyleki o damarlarımda yürürkenki acı, kıpırdanma bana kendimi hatırlatıyor, o dokunuşla kendime geliyorum.  ve bütün bunlar bana kendimi gösteriyor sonunda. neyi istemediğimi ve onun ardından neyi istediğimi, kriterlerimi.
devam edelim o zaman oyuna bakalım, görelim, izleyelim.

15 yorum:

Mehmets dedi ki...

sabah sabah bu ağır yazıyı okudum ofis masasından atasım geldi kendimi:) devam ediniz

guguk kuşu dedi ki...

ah hoşgeldin.....ağır değil aslında olup duruyor bunlar içimizde, hergün her saniye..damarlarımızda ne zehirler yürüyor, hücrelerimize siniyor sinsice sigara dumanı gibi, duman altı yaşıyoruz, en azından yaşıyorum....devam mehmet evet devam 40 yaşındayım bir 40 yıl daha yaşarmıyım, onu geç, sana yazdığım bu yorumu bitirebilir miyim????ne sırtımda yük taşıyacak, ne yüke gücenecek kadar vaktim yok sanki, yükü sırtına koyan kim?
kendini ofis masasından atasın geldi???:D benim de buaralar kendimi yollara vurasım geliyor, dışarının buz soğuğu yüzüme vursa, bıçak gibi kesse ellerimi, dudaklarm acısa soğuktan, korunmasam artık, tüm savunma mekanizmalarım, maskelerim, koruyucu kalkanlarım, karanlık sığınaklarım yerle bir olsa......

Ebru dedi ki...

o zaman biz şu teorik şeyimizi pratiğe dökelim. Ucube halim gitsin de:) Olmaz mı kuşum?
Ben neden ciddi olamıyorum anlamadım ama neyse.

guguk kuşu dedi ki...

ulen be kuzu, şaka mı?

Ebru dedi ki...

O yerle bir olsa dediğin mekanizmalar yerle bir olunca bu dışavurum oluyo:) İyi yoldasın kuşum ben zaten iyi yolları arşınlıyorum:) Hımm şaka tabi kitabı alalım diye demiştim ben yoksa cıkss o olmaz:)

guguk kuşu dedi ki...

kuzummmm bana kitap mı alacan? dışavurumunu seveyim senin.

nilüfer dedi ki...

ÂŞK ol...

nilüfer dedi ki...

ÂŞK ol...

guguk kuşu dedi ki...

canımmm düş, şu saniyede seni okurken ve seni düşünürken....içim titredi yine. ne düşünmüştüm biliyormusun: ne kadar mutluyum düş bu aralar hergün yazmandan....herzaman yorum bırakmıyorum yazına ama burdayım, bunu da yazmak istemedim, burda olduğumu biliyordun çünkü sonra dedim ki kuşa bakarak görüyorum AŞK ı düşüm görüyorum ahh bir de senin gibi anlayabilsem..ve sonra seni gördüm.

Adsız dedi ki...

Bir dünya yaşanmışlık, bir dünya geride kalan hiçlik. Günlerdir benzerini yaşadığım dostluğa dair yaşadığın hayal kırıklığın aklımda. Şu an ise kulağımda '' Hold Nothing Back '', yüreğimde teslimiyetim, kabul edişimle oturuyorum. Sevgiler Guguk Kuşu!

guguk kuşu dedi ki...

özgür, elbetteki biliyorum herşeyiyle benim istediğim gibi olmayacak dünya....ki öyle olsa buranın adı cennet olurdu zaten:D
ama beklediğim biraz daha anlayış, karşımdakinin kendinin farkında olması...bana özel bir ilgi göstermesi değil, zaten kendinin farkında olunca insan dünyanın farkına varmaz mı? dimi ama?

Adsız dedi ki...

Sevgili Guguk Kuşu'cuğum,
Yazdıklarını okurken dedim ki demek ki hala böyle bir öfek veya acının öğretmenliğine / rehberliğine gereksinim duyuyor ki olduğu yerde duruyor. Yoksa kim tutabilirdi seni?
Her zaman kötü değildir acılar. Üzerinden yeteri kadar zaman geçtikten sonra anlar insan.
Kızların, dostların; sevgiyle sarılısın neyse ki. Yoksa endişelenebilrdim senin için.
Sevgiyle,
Petek

guguk kuşu dedi ki...

ne kadar güzel söylemişsin petekciğim. endişelenecek birşey yok, herşey olması gerektiği gibi

Adsız dedi ki...

Ah Guguk Kuşu ben anladım ki; herkes haklı buluyor kendini. Kimse kendini karşısına alıp bakmıyor. Kimbilir belki de göreceklerinden korkuyorlardır. Ben her an karşımda ayna, aynada yansımam gezdiğimden kimseye bırakmıyorum eleştirme işlerini. Sonra da tıpkı senin gibi anlayış falan beklemez oluyorum. Ardımada dönüp bakmıyorum. Ne '' ama sen de'', ne de ''ama ben de'' Bir tek ''hayat sen de '' var be anacığım. Koy verelim gitsin işte. Sevgiyle...

guguk kuşu dedi ki...

sevgili umacım yorumunu nereye attı bu blogger bilmem ama senden duyduğum en güzel sözdü:D