4 Ağustos 2012 Cumartesi

Eşim on günlük bir karadeniz gezisine gitti bu sabah "motorla". Açıkçası bu motor meselesini hiç onaylamadım ama ne yazıkki bende insanları özgür bırakmak gibi bir gen var. Beni rahatsız etse de, korkutsa da karşımdakinin arzusunu yaşayabilmesini engelleyemiyorum işte. Giderken ona "eğer sana birşey olursa, ne ben ne de çocuklar sana hakkımızı helal etmeyeceğiz, çünkü bu motor bizi kokutuyor, dünya gözü ile bunu bilerek git" demek istedim ama insan bir yolculuğa böyle uğurlanmaz ki:) Sakın benden bağımsız biryere gitti diye mızıklıyorum sanmayın, kabul etsem beni de götürecekti de binek motor olunca ben de şalter atıyor. Ben bütün ilişkilerde, eşler, anne-çocuk, arkadaşlıklar, ilişkilerin arasında okjijen boşlukları koymanın, beraberliklerin içinde kendi kalabilmenin hep güzel olduğunu düşünürüm ama bu boşluğa motorla yol alması beni geriyor işte. İçimden "ya bu 10 günlük gezide sefil olur birdaha böyle deliliklere kalkışmaz yada çok hoşuna gider bir daha hiç önünü alamayız" dedim.
Yapacak birşey yok ben deki bu "insanları olduğu haline bırakma" geni varken...Seyreyelim görelim:)

Rest my head on you by Archive on Grooveshark

18 yorum:

hüznün tadı dedi ki...

Eşimde motor hastası. Ve Oğlum da. Oğlum Anadoluyu turladığı gibi İran ve suriye'ye de gitti motorla.Benim de diken üstünde oturmam hiç bitmedi. Onlarında motot aşkı hiç bitmedi.Ara sıra bende arkaya biniyorum dişlerimi birbirine geçirerek. Ama hiç alışamadım hiç...

Ebru dedi ki...

Sağ salim gidip dönsün size inşallah.
O gen bende de var. Çift olmayı yanlış kavrayışından olsa gerek diğerlerinde olmayışı.
Her birey ayrı zevklere sahip ve bunun olanalarını da sunmak lazım.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili hüznün tadı, seni o kadar iyi anlıyorum ki:) eşimin yalvarmaları ile ben de bazen biniyorum arkaya dişlerimle beraber tüm vücudumu sıkarak ve içimden aralıksız: allahım sağsağlim yavrularımıza öndür bizi diyerekten:) indiğimde esen rüzgardan ve stresten tam bir salak modunda olsam da ohhh şükürler olsun bunu da atlattık diyorum. umarım benimkinin hevesi geçicidir:)
canım kuzu bizimkisi doğru olanı ama kimse bize aynı şekilde davranmayınca biraz can sıkıcı oluyor.

Bettra dedi ki...

Sanirim motordan korkan herkes ayni tepkiyi veriyor. Ben acik acik soylemistim esime tum karsi cikmalarima ragmen motor alma sevdasindan vazgecmeyince: Peki git al! AMA o makinenin uzerinde basina bir sey gelirse sana hakkimi helal etmem. Ona gore kullan...
Ya oyle bir sey ki motor... Baslarda Ben de aynen butun kaslarim gerilmek suretiyle biniyordum. AMA sonra bir baktim ozellikle trafigin yogun oldugu h sonlari ille de motor demeye baslamisim:) Ben de biraz aliskanlik yapti yani :) Ha korkmuyor mu yum? Hayir hala korkuyorum AMA biraz seviyorum da:)

Ozgur birakma konusuna gelince.. Cok dogru yapiyorsun bence. Insan evlenince de iki kisi neticede.. Ve kimsenin hayati esinin varligindan ibaret degil... Molalar iyidir :)

guguk kuşu dedi ki...

sevgili bettra aslında motor inanılmaz özgürlük sağlayan bir araç, eşim pekçok doğal güzelliği bu motor gezileri ile öğrenip beni de götürdü harika yerler...
biliyormusun bettra:) biraz gitti ve kafamı dinleyeceğim diye sevinmiyor değilim ama bunu kimseye söyleme tamam mı?

Bettra dedi ki...

Anlastik söylemem :) Sen de sakın bu gitmeler olmasa, sevdiğim adam bile olsa, her gün aynı insanı görmekten daral gelecegini söyleme olur mu? Ozlemeden nasıl yürür bir iliski..?

guguk kuşu dedi ki...

anlaştık ozaman:)

Pinhan dedi ki...

nasıl mutludur kim bilir şimdi, ne kadar şanslı senin gibi bir eşi olduğu için. huzurla kavuşsun güzel ailesine inşallah:)

Adsız dedi ki...

Eşin sağsalim gidip dönsün gugukKuşucum.Allah tüm sevenleri korusun.amin.Yavrularınıza bağışlasın.

İyi hafta sonları diliyorum ve öpüyorum kocaman:)

Ebru dedi ki...

Haha ben söyleyeceğim.

geçen hafta benim izin başlamadan önce eşimin başlamıştı hemen gitti izmire tam 1 hafta kafama göre takıldım süperdi:)
Gerçi biz arada öyle kısa süreli ayrılmalar yaşadık iyi de oldu. (zorunlu ayrılıklardı askerlik vs.)

guguk kuşu dedi ki...

ahhh pinhan bi de o mutluluğu ben tadabilsem:)
bana bak kuzuuuuu:)he he bence de süpperrr
amin kamikazecim

Min'el Lâ dedi ki...

Güle güle gitsinler güle güle dönsünler inşallah...

guguk kuşu dedi ki...

sevgili minel la, sanki şemdinliye asker gönderir gibi gönderiyooruz motor gezisine:)

Min'el Lâ dedi ki...

Tatil de olsa ayrılık ayrılıktır benim nazarımda ve gittikleri gibi dönmelerinden başka dilek bilmem. Komik geldiyse bielmem ama kusur ettiysem affola.

guguk kuşu dedi ki...

yoo neden komik olsun. motor beni o kadar ürkütüyor ki hiç gönlüm uok gitmesine.

Min'el Lâ dedi ki...

demek ki alınganlık etmişim, böylece açıklığa kavuşmuş oldu durum, teşekkürler...

guguk kuşu dedi ki...

haklısın sevgili minel la ben de aslında alınabileceğin gibi bir cümle yazmışım. aslında tam da seninle aynı şeyi düşünüyorken..
ahh işte sözel iletişimi nasıl da aramazsın:)

Min'el Lâ dedi ki...

:)