2 Ekim 2012 Salı



Dün paylaşmayı düşündüğüm bu videoyu bugün paylaşmak sanırım daha anlamlı oldu. Bugün sabah bloğu açtığımda bir önceki yazımda sevgili Umanın yorumlarını görünce, sevgili Düş sayesinde ulaştığım bu videonun paylaşılma zamanı geldiğini düşündüm. dün hayranlıkla izledim videoyu ve diğerlerini. Sevgili Umanın söylediklerinden sonrayı videoyu izlemek daha bir güzel oldu. Umarım anlamışımdır, umarım unutmam ve umarım artık bu kavga biter. Yürekten istiyorum. Ki önüme bu güzel insanlar ve bu imkanlar çıkarılıyorsa en azında "doğru yoldayım (yoldayız) diye düşünüyorum.

Bu arada bugünkü hoş diğer bir rastlantı (ki aslında bunların rastlantı olmadığının farkındayım) şu yazı:
http://piktobet.blogspot.com/2012/10/bosluk-ve-ruya.html
kesinlikle tavsiye ediyorum.
Diğer bir tavsiyede , Puslu Kıtalar Atlasının mutlaka okunması.

Video, Umanın yazdıkları, diğer yazı ve kitap o kadar aynı şeyleri söylüyor ki........Tek bir "Kaynaktan" geldiğinden şüphem yok:)

3 yorum:

nilüfer dedi ki...

SENde bilinmeklik isteyen ve kendini bilen hep O,bir sen var ve bir O var diye birşey yok, hep O hep O, sen seni ancak samimiyetle, seni ve yaptıklarını sorgulayarak tanıyıp bilirsin, bildikçe aşk dile gelir, bildikçe aşk konuşur böylece zoru kolay kılar..ikilik gittiğinde, zihin susar, gönül konuşur. O konuşunca tevhid (birlik) olur..

guguk kuşu dedi ki...

Sevgili Düş, her seferinde anladım sanıyorum, aslında belki anlıyorum da kim bilir...ama sanırım anlamaktan da öte bir kavram var...o olursa olacak:)
Halen "ben" dediğim o illüzyonu yokedememişim sen ve umayla konuştukça bunu anlıyorum...
devam:)

Uma dedi ki...

:))) ASKlaa cancagizim !