31 Ekim 2011 Pazartesi

KAHVE BAHANE


Dönüp dolaşıp bu filme takılıyorum. yeniden izleyesim var da vaktim yok ki:( Ben de müzikleri ile idare ediyorum. Aslında film bahane, benim de kaçıp gidesim var ormanlara, kaybolasım var. Reçine kokusu, odun kokusu burnumda tütüyor. Sobaya kozalak atasım var. Bekle beni Köroğlu dağları birgün geleceğim sana.

12 yorum:

pınar dedi ki...

Şarkı çok güzel.

guguk kuşu dedi ki...

evet domatessuyu, filmin diğer parçaları da çok güzel, film çok güzel aslında. beğenmene sevindim.

aglea dedi ki...

filmi izlemedim henüz, ama müziklerini milyonlarca defa dinledim, yine dinlerim. çok güzel...

yanında kahve alayım ben:)

guguk kuşu dedi ki...

krema?
filmi de öneririm

aglea dedi ki...

evet kesinlikle krema, ama şimdilik:) son günlerde çok sevindiğim bir şey yaptım, o en küçük boy küp şekerden de vazgeçtim. dahası alıştım da buna. şimdi yavaş yavaş kremaya da elveda demek istiyorum. kendisini incitmeden ama:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Hımm, izlemeli bu filmi o vakit.
:)
Ahh, benim de açık havada ama doğanın içinde uzun bir yürüyüş yapasım var.

guguk kuşu dedi ki...

insanın herşey kafasında başlıyor ve kafasında bitiyor aglea, şekeri bırakmaktan daha kolay olacağına inanıyorum. kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşla birlikte düşen metabolizma hızı, ağızdan giren 1 gr ı top top yağ olarak geri iade ediyor. 1 ver 5 al ticareti yani:D.
bu şekilde kahve ve çayla alınan kaloriler farkedilmeden kilo almamıza neden oluyor. çünkü biz kiloyu yediğimiz miktarlarla ilişkilendiriyoruz yanlışlıkla. benim de çenem düştü, hemen geliyor kremanız efendim (ayyy hayalini kurduğum kitap kafemde gibi hissettim kendimi)

guguk kuşu dedi ki...

sadece doğa yetmez ekmekcim, hiç insan ve insan ürünü de olmamalı yürüyüş alanımda:D

Adsız dedi ki...

Harika film, gidesi geliyor insanın... Bilgisayardan, telefondan, insanlardan uzak bir hayatın özlemini duyuyor insan bazen...

guguk kuşu dedi ki...

sestod şiddetle tavsiye ederim ama evde sereylenecek bir film, durdurup durdurup tekrar izlemek dinlemek isteyeceğin kareler olacak yav ben filmi tavsiye ediyorum ama belki senin wild a gidesin geldi, neyse olmazsa şimdilik filmle idare et.

Adsız dedi ki...

Allah razı olsun guguk kuşum.ne kadar iyi geldi anlatamam.eminim en az şarkısı kadar filmi de güzeldir.bugün baya bi zorluk çekiyorum yorum yazmada ve nette.azmettim bu yorumu göndercem diyee:)

guguk kuşu dedi ki...

bir hafta sonu yalnız başına izle bu filmi ama evde izle....acaip güzel.