20 Ocak 2012 Cuma

AYNI KABUS

Yine aynı kabus........yeniden. Kabusu 2. kez görmek daha zor. Çünkü önceden tecrübelisin. Bu konu söz konusu olduğunda iptal oluyorum. Hayatta beni bu hale getirebilen 2. şey. bu. Uyanmayı beklemekten öte yapabileceğim birşey yok. Bu konu açıldığında, birşeyler yapmam gerektiğinde elim ayağım kilitleniyor, tuvaletim geliyor. Bu karanlık, korkunç tünelin içinden geçeceğim ve sanırım kimse elimi tutmayacak ve sanırım zaten  böyle olması gerekiyor. Sadece Ona güvenmeyi, Ondan dilemeyi öğrenecğim. Korkudan tüm hücrelerim titreyecek, kalbim patlayacak hale gelecek ve ben Ona yalvaracağım. Sen istersen olur Sevgili Tanrım diyeceğim. Bacaklarım titrerken yürüyeceğim, soluğum içime kaçacak Tanrım elimi tut diyeceğim. Tünelin içinde kalamam ki zaten korkum o. Yürümeliyim ve çıkmalıyım. Biliyorum benim çabam boş. Sen istersen olur. Tanrım ellerimi bırakma:( Işığa ihtiyacım var. Bu son olsun.

21 yorum:

N.Narda dedi ki...

İnşaallah son olsun.

guguk kuşu dedi ki...

inşallah inşallah

beny dedi ki...

bazı sabah aşık uyanırsın, bazı sabah griyi beyaza boyarsın, bazı sabah bavulunu alır çıkarsın, bazı sabah dünyayı değiştirmek istersin, gerçi değiştirdiğin olur mu, hayır..işte bazı geceler de su içmek için uyanırsın, olmadı çocuğunun sesiyle uyanırsın. bilemedin yanındaki nefesle uyanırsın, en kötü ihtimalle kabuslarınla uyanırsın, dünyayı değil de sadece o anını değiştirmek istersin, gerçi değiştirdiğin olur mu, hayır.. sadece O na sığınırsın... değiştiremediği her noktada bir güce inanmak ister insan evladı. yeter ki sığınacağı bir güç olsun. elbet geçer...

guguk kuşu dedi ki...

aslında benim durumum daha farklı gibi sanki beny. net bir sebebi vra korkumun en azından. o konu gündeme gelince, makina iptal oluyor ve manyağa bağlıyor. bu sefer biter de umarım normal hayatıma dönerim.

Ebru dedi ki...

Kuşum 5 yıl boyunca aynı rüyayı gördüm biliyo musun. Doktora gittim anlattım anlattım anlattım dengem bozulmuştu normal hayatta o adamı arıyordum köşeyi dönüyordum kafamı kopartıyordu bahçe duvarının kenarında:)
Güldüğüme bakma çok apladım uyanıp.

guguk kuşu dedi ki...

ah kuzum işin köü bir tarafı var: benimki gerçek...

Adsız dedi ki...

Sevgili Guguk,
Ne olduğunu anlamamakla birlikte, seni korkutan şeyin yaşamında bir an önce çıkıp gitmesini dilerim. Ömrüm boyunca iki kere kabus gördüm, her anını hala anımsıyorum. Korkunç bir şey. Hele gece o korku ile uyanıp da uyku sertsemi iken herçekle hayal arasında, kendine tam gelememek yok mu? İnşallah geçsin, bitsin çabuk tarafından. Okuyup üfleyeyim ben buradan...;-)

guguk kuşu dedi ki...

ebrulikedicim benimki işin kötüsü rüya da değil

Adsız dedi ki...

Hay Allah Gugukcum... Ne desem boş o halde. Korkma desem o da boş... Ta ki sen bu durum her neyse ondan korkmamaya karar verene dek... Geçer inşallah... Bir kalkarsın ki raf ömrü dolmuş ve korkun çöpe gitmiş bri sabah... İnşallah...

Ebru dedi ki...

Hani yutkunursun ya öyle oldum:) Hıkk diye kaldım:)

Olsun kuşum en azından karanlıkta görünmüyor:P
İy haftalarr öpüyorum.

guguk kuşu dedi ki...

sevgili dostlar bu korkum hayatımda altından kalkmam gereken bir konu ile ilgili. sadece altından kalktığımda geçebilir yani, halledemedikçe büyüyecek...

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

dualarim seninle... hersey cok güzel olacak...

guguk kuşu dedi ki...

inşallah inşallah...

Adsız dedi ki...

Gugukkkuşum dualarım seninle.Kabustan en kısa zamanda arşivindeki yazdığın en mutlu anlara dönersin inşallahh.Allah dilediğini nasip etsin.Sana cesaret ve kuvvet versin.

Unknown dedi ki...

pistt... ay yok pist bana denir.. kış kış kuşum... cik pik... nabıyon. özledin mi beni:)

guguk kuşu dedi ki...

kedişş keşke yanımda olsannnn

Unknown dedi ki...

kartopu oynardık negzel. kahve içerdik cam önü kuşu ve kedisi olarak.dertleşirdik. senin az biraz dertleşmeye ihtiyacın var gibi algılıyor muhteşem kedi hislerim...

guguk kuşu dedi ki...

evetttt kediş, camına gelsem tık tıklasam açabilir misin?

çay ve simit dedi ki...

hımmm... benmi bildiğim guguk yapar ne yapması gerekiyorsa,kakar altınan her türlü şeyin güçlü kadındır o... pardon kuştur :)

Allah yardımcın olsun cikcikim...

çay ve simit

Vladimir dedi ki...

Çok korkunç :(

guguk kuşu dedi ki...

aaa ebrulim yorumu buraya mı yazmıştım ben öbürüne sanmıştım kafayı yedim iyice.
bence de vladimir, bence de