6 Ocak 2012 Cuma

KİTAPTAN


Düşündüm ki, dünyanın binlerce ezgisini aynı anda söyleyebilsem, çimenleri, insanları, bulutları ve bunlara yeşillikleri, çam ormanlarını, hayvanları, dağları, uzak denizleri ve şu andaki tüm ezgileri de katıp içimde ezgiye dönüştürebilsem o zaman ulu tanrı olurdum. Her bir ezgi de gökyüzünde parlayan bir yıldız olurdu.
Hermann Hesse, Masallar

7 yorum:

Ebru dedi ki...

Heey kuşum dün gece Hermann Hesse ile uydum:)Ee demek ki acil dalmalı. Önceliği bir başka kitaba vermiştim

guguk kuşu dedi ki...

KISA KISA MASALLAR, çok güzel.

Esra dedi ki...

Pek severim Herrmann Hesse'yi, bunu da almak lazım gelir şimdi fakat öyle çok kitap var ki okumak istediğim, evde 18 aylık bir bebeyle o uzuuun listemdeki kitapları ben nasıl bitireyim :(
şarkılar harika yine..

guguk kuşu dedi ki...

heyyy demek 18 aylık bir bebeğin var, ohh be kitap okumayı seven ve küçük bir bebeği olan birini bulmam iyi oldu, birbirimize yardımcı olabiliriz ne dersin? bizim evde de 21 aylık bi tane var:D
bu kitabı al, kısa masallar şeklinde olduğu için elinde sürünüyor hissini yaşamayacaksın en azından bir masalı bitirince mutlu olacaksın.

Esra dedi ki...

Haklısın aslında, o zaman alıyorum bu kitabı listede ilk sıraya :)
okurken bilgilendireceğim mutlaka :)
hevesle bekliyorum oğlana kitap okuyacağım günleri ama görsen elimde kitabı gördüğü gibi çekip fırlatıyor en ücra köşeye, yakışır mı böyle çocuk benim gibi kitapsever anneye :)

guguk kuşu dedi ki...

fatma pınar daha küçükken yiyordu kitapları. evet hakikaten yiyordu, bi bakıyordum ucu gitmiş kitabın. sevindim ben de kitap kurdu olacak bu diye şimdi kalemle birşeyler yazıp çizmeye bayılıyor, kitaplarım onun sanat eserleri ile dolu:D okuyabiliyor muyum? onun yanında asla, onun dışında birşeyle ilgilenmem çok fazla problem çıkmasına neden oluyor, iş yerinde okumaya çalışıyorum. küçükken iyiydi, yanına yatıyordum, o uyuyuncaya kadar okuyordum. şimdi o da yok.

Vladimir dedi ki...

Öok güzel bir söz :)