31 Aralık 2012 Pazartesi



Seviyorum bu melodiyi, hep de seveceğim. Ne zaman çalsa gözlerimi kapatıp dinleyeceğim. Zaman...anlamlandıramadığım bir kavram. Bugün 2012 nin son günü. Ne söylenir ne yazılır bilmem. Güzel dileklerde bulunmanın sakıncası yok. Ancak garip birşey, dilemeye kalktığımda hepsi anlamsız geliyor. Yüreğimdekileri ben ve O zaten biliyorken:) Herhangi bir yapılacaklar listem de yok. Öylesine dalıyorum bakalım yeni gelen yıla. Hayrola..Mad World bence gününe uygun bir melodi ne dersiniz?

7 yorum:

SeV@L dedi ki...

Mad World günün anlam ve önemine gerçekten uymuş. Benim de pek sevdiğim bir parçadır. Hele bir de ilk versiyonu vardır ki şahane :)

İyi dilekler insanın başına kötü işler açmaz diye umduğumdan, bugünün tek sevdiğim yanı herkesin iyi dileklerde bulunması :)

Her şey gönlünce ve gönlündeki her şeyin sana hayırlı olanı gerçeklesin yeni yılda Gugukcum :)


guguk kuşu dedi ki...

REM mi tears for fears mı? hangisi

sevalcim artık dilek dilemek bana çok garip geliyor, belki de aslında maddi anlamda istediğim hiç birşey yok (erdim mi ne) manevi anlamda kendi içimde çelişmeden yaşayabileceğim bir ruhsal seviyeye ulaşmak güzel olurdu ama:)
Ben de senin yeni yılını kutluyorum, 2013 keyifli şeylerin başlangıcıdır umarım hepimiz için.

Adsız dedi ki...

evet çok güzel şarkıymış.sen bize tavsiye edersin de güzel olmaz mı? Gugukkuşum.Sağlık,huzur,mutlulukla dolu 2013 ve yıllar olsun.Ömrün boyunca hep mutlu ol..

Vladimir dedi ki...

Nice mutlu ve güzel yıllara.

Şarkı seçimi müthiş ben bu şarkının her versiyonunu seviyorum yenilerden bir de Alex Parks diye bir kız ile Adam Lambert söylüyor onların ki de harika. :)

guguk kuşu dedi ki...

hep beraber vladimir:)
ben de her versiyonu seviyorum, nasıl bir melodi bu bilmem benden izin almadan hatta beni takmadan içime sızabiliyor:)

ezgi dedi ki...

sevgili guguk kuşu,
çok severim ben de bu şarkıyı!!
ne iyi olmuş paylaştığın...

www.entel-kedi.blogspot.com dedi ki...

o bilse de ısrarı sevdiği için sürekli dilimde isteklerim.. ;)