26 Şubat 2009 Perşembe

HOŞGELDİN DOSTUMMMMM


Herşeyin değeri yokluğunda daha bir belirginleşir. Yokluğunu hisseder gözünüz, kulağınız, elleriniz ve en çok da yüreğiniz. Hayatınızdaki yeri ne kadar da büyüktür. Nerdedir, ne yapıyordur, nasıldır, yoksa üzgünmüdür, yorulmuşmudur? merak edersiniz. Onunlayken çabucak geçen günler geçmek bilmez. Ve dersiniz: iyiki varsın, yürek arkadaşım, dostum, kardeşim. İple çekersiniz geleceği günü, çocuklar gibi. Anlatacak, dinlenecek ne çok şey birikmiştir boğazınızda. Ona saklamışsınızdır hepsini.

İşte geldin. Çok şanslıyım çoook. Herşeyini benimle yürekten paylaşan bir dostum olduğu için. Beni olduğum halimle kabul ederken, beni yargılamadan elimden tutup, hatalarımı anne şefkatiyle söylediğin için yürekten teşekkürler. Bu dünyadaki kalan ömrümü hep yanında, yakınıda, mutluluklarımızı paylaşark geçirmek isterim. Hayallerime seni de kattım dostum. Eşlerimizle beraber, bahçemizde, sallanan sandalyede, örgü örüp kaneviçe işlerken çizdim hayalimin resmini. Sevgiyle yumuşayıp pamuk olmuş kalbinden öpüyorum seni. Canımmm Benimmmmm.

10 yorum:

öykü dedi ki...

ne guzel bı yazıydı..ıcım ısındı..hayatımda ınsallah hep boyle dusunecegım dostlarım dostlarımız olsun dılıyorum..

Belgin dedi ki...

Böyle insanin yüregini isitan bir dost bulmak, bir cok cakiltasinin icinde bir pirlanta bulmak kadar zor bir is. Bulanlar sarilsinlar dostlarina ve bir daha birakmasinlar. Cok sanslisin.
Sevgilerimle

guguk kuşu dedi ki...

Canım Öykücüm, inşallah, ama biliyomusun, her sabah gözlerim senin blogunda. yazıma ilk yorum senden gelecek diye bekler oldum. zaman geçtikte daha bi bağımlı olacağım sana çünkü o şaheser dostumun gözündeki gülücük senin gözünde de var. Hiç kaybetme gülücüklerini.

foodbynil dedi ki...

canım bnm sen hangisisin anlayamadım ben :) dostalr başkadır bambaşkadır bak nasıl başım ağrıyor sırf burdayım kuşum dmeeye geldim :)
Bende dostun olim mi nolur beee:(

sufi dedi ki...

Dost sözcüğü dostun diline ne hoş yakışıyor.Çoğalan dostluklarda buluşmak üzere, sevgilerimle dilek.

guguk kuşu dedi ki...

Haklısın sevgili Belgin, gerçekten zor. Yılların emeği var bu dostlukta. Kardeşim olsa bu kadar sevebilirmiydim bilmiyorum. Onları görebilecek kadar şanslı olduğumuzda, değerlerinide bilme erdemine sahip oluruz umarım. Dostça kal.

guguk kuşu dedi ki...

canımsın sen, ilk göz ağrım, peri kızım, delişmenim. Başını ovayım ben senin. Kuşum diyen ağzını öpeyim. Sen zaten benim dostumsun cesur kız. İster dostum ol, ister kardeşim, ister çocuğum. Kalbimin kapısı isteyene hep açık. Çabucak iyileş olur mu.

guguk kuşu dedi ki...

Sevgili Suficiğim, senin günlük güzel sözlerine öyle alıştım ki. Senin güzel cümlelerini okuyunca, ayaklarım yerden kesiliyor, daha bi güzel görünüyor hayat gözüme. Evet dostluklar, güzellikler, merhamet, anlayış artsın (60 ların çiçek kısları gibi konuştum valla)

foodbynil dedi ki...

sen bu kelimelri dökersin ben iyileşmem mi kuzucum hamdolsun grip beni teğet geçti.Öpüyorum güzel gözlerinden,mıncırıyorum yanaklarından.Bide tırnaklarımı yemiyorum artık aklıma geldi:)

guguk kuşu dedi ki...

ufff ama ben hala yiyorum. bak aklıma getirdin şimdi.