4 Mart 2009 Çarşamba

AMAN HA


Bana bakın 25 ve 26. cılar. Böyle güzel karşıladım sizi beni silerseniz hem hediyelerimi geri alırım hem de hakkımı helal etmem haaaaa ona göre.

:)))))))))) beni bilmezsiniz çok pis küserim sonra da accaippp dedikodunuzu yaparım burdan.

Uff amma da geyik muhabbeti yaptım haaa. Canımız sıkkın ya, naapalım, deliliğe vurduk işi her zamanki gibi. İdare edin işte. Bu gece de böyle.

62 yorum:

Belgin dedi ki...

:))

guguk kuşu dedi ki...

eee naapalım belgin, işi geyiğe vurmak en iyisi dedim valla.

sufi dedi ki...

Kızgınlığı böyle güzel olursa,
sevinci mutluluğu nasıl olur?
Ne şeker kız öyle...

guguk kuşu dedi ki...

Evet suficim, hakkaten. İnternetten aldım resmi, allah ailesine bağışlasın.

özii dedi ki...

Dellenme bak , 27. oldu :))

siminya dedi ki...

her geleni böyle kutlayacaksan işimiz var :))))

guguk kuşu dedi ki...

valla be 27 olmuş senle öziiii, hoşgeldiiiiin. Valla bilgisayarı kapatıp yatıyodum şetan dürttü açtım allllahhhh 27 ama artık zombi oldum bu saatte benden iş çıkmaz. Öpüyorum seni hoşgeldin.

guguk kuşu dedi ki...

yok be siminya sen bana bakma kafam kırık bu gece, kendimi oyalıyom işte. Dertlerim depreştimi ben böyle accık deliririm. Hem herkesi bilmem de valla, senin her yorumunu bie kutlayabilirim. muck (iyi geceler öpücüğün benden olsun bu gece).

guguk kuşu dedi ki...

boşversene yarın içerisinde 30 olursa onu da kutluycam. şampanya falan patlatsam mıki?

guguk kuşu dedi ki...

Hİ Hİİİ, biliyodum 27. kayıdı yazınca 27.nin geleceğini. Bu gün 25. yi yazdım, 25. izleyici sonra 26. yazdım 26. izleyici geldi. Ulan dedim bugün bonus günü yazmaya devam. şaka bi yana bunu farkettim. ama yatmam lazım.

Ful yaprakları dedi ki...

devam devam hedef 50.izleyici:))))

Ful yaprakları dedi ki...

ha bu arda tatlım ben şirimlerle ilgili güsel bi yorum yazdım sana benim son yazıma bi bak :)

guguk kuşu dedi ki...

valla bak ben uyuyunca biri daha gelmiş, 28 olmuşum şimdi benim hemen 28. yazımı yazmam lazım. galiba teorim doğru ben yazınca biri daha ekleniyo.
yazıya baktım canım. ben de senin gibi sabah bilgisayar başında karper, simit çay muhabbeti yapmaktayım şuan. öpüldünüz.

beenmaya dedi ki...

ya bi dakka ama ya şimdi izleyici de 29 yazıyo ve en son ateş böceği gelmiş. geriye doğru sayarsak 25. ben oluyorum ama :)))

guguk kuşu dedi ki...

evet hızlı bi şekilde izleniyorum maya. dur dur telaşlanma, herkese yetecek kadar hediyemiz var. bakalııııım, şöyle etrafa, hah playlistten sana "I'm yours, jason mraz" hem şarkı senin hem ben. nasıl ama. (2 gün sonra benden bıkar pişman olursun ama şimdiden diyim evdekiler beni geri falan almaz)

guguk kuşu dedi ki...

Olmaz mı tatlı deli,perim benim, ilk göz ağrım. Sana en ballısından bi MUCCCKKKKKKKKKKK önceeee, sonra da en sevdiğim şarkılardan "lemuria, therion" playlistten, hadi dinleyelim beraber.

guguk kuşu dedi ki...

evettt ya beni ilk ekleyenler aklıma gelince üzüldüm şimdi. Pericimle semeydi. sonracımaaaa, kuzucum benim bloğu I love blog seçmişti. yahuuuu kuzuuuuuu, huu, nerelerdesin.

guguk kuşu dedi ki...

yav siminya amma akıllı kızmışın sen GÜÇLÜ :) olduğunu biliyodum da zekanın da farkına vardım. ben naapcam şimdi. bu ödül işi sarpa saracak gibi.

Ateş Böceği dedi ki...

ee en yeni ben olduğuma gör ehediyemi bekliyorum artık hem ben seni silmemde ona görebir hediye olursa çok menun olurum :)

guguk kuşu dedi ki...

Hoşgeldin ateş böceği, sefalar getirdin. Sana da "Norah Jones'un şu sıralar en çok dinlediğim parçası my dear country i" göderiyorum müzük kutumdan. (yav ben bu emek emek topladığım müziklerimi dağıtıp duruyorum, biter miki acaba?)

beenmaya dedi ki...

yihuuu senden güzel hediye mi olur be bıkanın alnını karışlarım valla :)))

guguk kuşu dedi ki...

hakkaten mi mayacım. Bazen kendimi kakalak gibi hissettiğim oluyorda?????

beenmaya dedi ki...

o ne biçim laf yahu öyle bir daha duymayayım bak. hiç kimsenin öyle hissetmediğine emin olduğum gibi kendi adıma ben garanti verdim bile. akşama geliyorsun değil mi evdekilere haber veriyorum bak :)))

Belgin dedi ki...

Otuz oldu, en yeni benim, hediyemi bekliyom:)

guguk kuşu dedi ki...

tamammmm, geliyorum, çekirdek çıtlar çay içeriz, sonra benim aklıma babaannem gelir yine bööö ağlarım, siz beni teselli edersiniz. (ama mayaaa, mısır da patlatalım, sobanız var mı sizin, kestane de pişirelim, ben gelirken kaneviçelerimi de getireyim, ohhhhhh amma güzel).
Arı mayanın çizgi filmlerini de izleriz sonra.hiyyyoyyttt

guguk kuşu dedi ki...

Yav Belgincik, sen zaten yokmuydun listede. ben seni var sanıyodum. Bak sen şimdi, ne hediyesi, beni şimdiye kadar eklememiştin haaa, aşkolsun:(.
Şaka canım şaka, hiyyoyyytttt. 30 oldu. ama reyting aldım 2 günde. noooluyo be. Bir bit yeniği yoktur inşallah bu işte. Yamaaan varsa da bana ne yeniği yiyen bit düşünsün, dimi?
Sanaaaaa bakalım ne var kutudaaa, hımmm: Yann Tiersen, en sevdiğim parçası monochrome. canım belginim, iyiki geldin. Haa burda beenmaya akşam beni davet etti, parti var sen de gel:)(beenmaya akşam tam 30 kişiyle karşılaşınca naapcak bakalım?)

Ateş Böceği dedi ki...

aa böyle kuru kuruya müzikle kandıramazsın beni banada misafirliğe beklerim kuşum :)

beenmaya dedi ki...

hımm soba yok fırına versek kestaneleri olmaz mı :))

Belgin dedi ki...

Ben beklediydim, hani otuzuncu olursam, yuvarlak sayiya, belkim hediyeler ciftlenir diye:)

Gelirim be guguk kusum, seni kiracagima disimi kirarim daha iyi, hem bizi görünce Mayanin yüzü ne sekil alacak cok merak ediyom, yüzününün resminide cekeriz dimi? Düsünsene bir otobüs dolusu deli dolu kadin;)

Ben seni cok sevdim ya:)

guguk kuşu dedi ki...

seni cin fikir seniiiii. anacım istediğin hediye olsun. belginim benim. kaneviçeler işerim sana, şarkılar yollarım.....ohoooo bizde hediye çok.
Gerçekten sevdin mi beni, bu kadar uzaktan hemde, nedenki?

beenmaya dedi ki...

eheheh ev sahibi sizden deliyse eğer şaşırmaz ki aksine tek değilmişim diye sevinir buyurun anacım hepiniz buyurun :))

Belgin dedi ki...

Ayyy bide neden diye soruyo, senin gibi deli dolu tatli bi kus sevilmez mi yaa:)

Mayacim sevinmeye basla o zaman, bizim gibi deli mi yok bu dünyada, aldim kekleri, kurabiyeleri bu aksam sendeyiz. Sen cayi koy, demlenedursun:)

beenmaya dedi ki...

oh oh ne güzel oldu bilin :)))

guguk kuşu dedi ki...

Tabi tabiiii, sonra ben babaannem bardağı şöyle tutardı, çayı hüüüp diye içerdi deyip başlayım böööö ağlamaya, sizi de ğlatayım, koro halinde sabaha kadar ağlayalım. Gözler olsun fincan gibi. ne eğleniriz dimi ama. İşte böyle belginim beni bi seven bi de sevmeyen pişman. muckkk. bende size blou usulü bakla çorbası yapcam, mmmmm, dere otlu....hüüüüü babaannemin çorbası bu yaaaa bööööööööö, fırk fırk

guguk kuşu dedi ki...

accık da göbek atarmıyız ha: düm tek tek

guguk kuşu dedi ki...

yahu ben harbi bi polarım.:)

beenmaya dedi ki...

siz atın ben atamam ama güzel alkışlarım ve gaz veririm :))

Belgin dedi ki...

Müneccimmisin be kadin, nerden bildin bugün bakla pisiricemi?

Ya kusum hani su fadimenin ortalardan yok ettigi kitaba noldu, bulundumu?
Hem ne zaman yayina giriyo "Fadime sizde" programi?
Fadimeden bi tanede ben isterim:)

Belgin dedi ki...

Offf be kusum keske gelebilsem bugün, katilsam araniza, hem aglar, hem gülerdik koro halinde:(

Yok ya, ben bu gurbeti gün gectikce daha az katlanabilir oldum:(

guguk kuşu dedi ki...

Yav belgin hakkaten müneccim falan mı oldum ki, buaralar dediğim, içimden geçirdiğim herşey oluyo. Eh sonunda abdallığım tescillendi işte. Canım hepimiz kilometreler farklı olsa gurbetteyiz. niye bu blog işine takıldıkki, hep gurbet derdinden.. beenmaya nerlerde ben ben nerelerdeeee ama hayali bilem çok güzel.

guguk kuşu dedi ki...

Bulduk bulduk kitabı. yakında yazarım. fadime buaralar iyice alemleşti. kendi kendine saçlarını dipten kesmiş seninki. beslemeler gibi dolanıyo ortalıkta. alem kız işte.

guguk kuşu dedi ki...

aydan atlayan kediyi de çağırdın mayacım. Pek bi deprese göründü gözüme.

Belgin dedi ki...

Nereye koymus ki, kediyi öldüren meraktir derdi, anneannem:)

guguk kuşu dedi ki...

yav bu ara büyük prensesin test kitaplarına taktı. dergi, kitap, gazete ne bulursa oraya tıkıyo. yine ordan çıktı. baktıydık ama görememişiz herhalde. yada hergün alıp yerini değiştiriyo. canım yaaa kağıttan olan herşey ona göre ders kitabı galiba. okuyamamış içinde kalmış. şimdi dışardan devam ediyo. deli fadime (harbi saçlarını görsen tam deli gibi oldu. hani akıl hastanesindekilerin saçlarını keserler ya öyle kesmiş seninki saçlarını)

Belgin dedi ki...

Merakla bekliyom "Fadimenin islerini":)

Belgin dedi ki...

Neden yapmiski böyle bi sey, söyleseydi bi Kuaföre bari götürürdük Fadimeyi. Kizlar saclarina düskün olurlar halbuki.

Belgin dedi ki...

Haydi kizlar ben gittim, gideyim prensesleri doyurayim, baklayi pisireyim, visneli keki yapayim, cevizli kurabiyeleri de yaptimmi, Mayanin kapisinda bulusuruz:)
Mayacim, caylar demli olsun, yaninda da bir dilim limon, lütfen:)

Seviyom ben sizi be, deli kizlar:))

Ateş Böceği dedi ki...

Sevmemem için nedenlerin mi var yoksa :)

tutsak dedi ki...

müzisyen lazımmı eğlenmek için para falan almam ama bahşişlere dokunmayacaksınız:))))))
biraz geç kaldım galiba....
Sevgiler

guguk kuşu dedi ki...

niye geç kalasın ki tutsak, partimiz devam ediyor, koş gel:)
bahşişler senindir.
ateş böceği.
ateş böcüğü, belgin ben seni çok seviyıom deyince, bi daha söyletmek için ona nedenki demiştim. ama bugün bu yazının hatları öyle kalabalıkki, karıştı desene, sen gerçekten sevmiyonmu yoksa:)
Belgincim benim, mesafeler önemli değil, ben dibimdeki insanlarla şurda sizinle paylaştığımı paylaşamıyorum düşünsene. hayali bile öyle güzelki bak tutsak da katılıyor bize. canım dönmeyecekmisin türkiyeye?

Belgin dedi ki...

Otuz yili bitirdim gurbette, eh sunun surasinda kaldi 25 senecik emeklilige, o zaman dönecem Allah kismet ederse:)

Bugün pek bi mutlu oldum, sizinle sohbet cok güzeldi, aksama kadar gülümsedim salaklar gibi (bir de vitrin gibi yerde oturuyomm, aksama kadar gelen gecen müsteriler, demislerdir niye siritiyor bu kadin böle, pismis kelle gibi.
He eve gelirken aklima gelmisti, Tutsagi da cagiralim, bize biraz müzik calsin diye, ama o kendiliginden gelmis, baksana (hani aptala malum olurmus ya)
Ama deliyim, doluyum bakarsin atlar gelirim bir gün, delidir ne yapsa yeridir, dimi ama:)

Belgin dedi ki...

Güzel kusum visneli kekten koydum postaya, aldin mi:)

guguk kuşu dedi ki...

Belginlerin en tatlısı en güzeli, en pamuk şeker kalplisi, mmmmmm nefis olmuş kekin, öyle tatlı ki kalbin gibi, yanında çayım, seve seve yiyorum, ellerine sağlık gülüm. Canım gözlerim yaşardı, gurbet deyince. Biz ülkemizdeyiz belki ama inan ailemden kimse yok bu şehirde, yılda bir iki kez görebiliyorum onları (ailem dediğimede bakma sen, benim aile üyelerinin çoğu öbür tarafta ikamet etmekteler, onlarla rüyalarda buluşuyoruz sadece. geriye bi halam bi amcam kaldı, ehhh naaplaım be belginim, hayat işte, geldik bi kere)Hohoyyt bende aynen senin gibi sırıta sırıta kikirdeyerekten okuyorum yazıları. amaan odamda tekim ya, kimse ellemesin keyfimi. bazen blog dünyası daha bi gerçek geliyo canım. 25 sene, uuuuu, bitmiş bitmiş, ne ki gözlerini kapa bakiiim, kapa kapa, hııııh, aççççççççç bak işte böyle gözlerini açıp kapayana dek geçer:) atla gel be ne güzel olur. Bak ağlarım da ben şimdi, birbirimizi tanıyabilirmiyiz ki, ben elime bi tane pankart alır guguk yazarım mesela, koşar sarılırız birbirimize, canım benim :)

Belgin dedi ki...

Pankart yazmana gerek yok, ben seni piril piril gözlerinden, kocaman yüreginin isigindan tanirdim herhalde:)
Benim de iki kardesim, bir babam kaldi bu dünyada, onlar da Türkiyede. Ne yapalim, gidenlerle bir gün insallah daha güzel yerlerde bulusuruz belki:)

guguk kuşu dedi ki...

Evet haklısın belgin, ben insanları gözlerinden tanıyorum artık bazı insanların gözleri pırıl pırıl. Enerji ve sevgi dolu insanlar onlar. eveet buluşcaz onlarla. bi sarılcam onlara, bi sarılıcam, öyle çok sıkıcamki, gittiklerine pişman olucaklar işte o zaman. Kokluycam babaannemi, babamdan özür diliycem, dedeme büyük adam olduğumu anlatıcam, anneme gelince beni o kdar az tanıyor ki ana anlatacak çok şeyim olur sanırım. Belkii:) haa ben seni adından dolayı hep eski türk filmlerindeki o güzel, kibar hanımlar gibi canlandırıyorum gözlerimde nedense. Çukulata kaffesi saçların, başında bir bant.....

Belgin dedi ki...

Ne gezer be kusum, ben gariban da sacmi birakti bu cadilar. Eskiden lüle, lüle dökülürdü omuzlarima, simdi de.... amaaan anlatmiyayim be, kalayim hayallerindeki gibi:)
Seninle tanismayi cok isterim, bi de Sufiyi, Tutsagi ve bu böle devam edip gidicek galiba, aslinda hepinizi merak ediyom be (merakli kedi bendeniz):))
Belli olur, belki bi gün:)))

guguk kuşu dedi ki...

Bana bak kızarım ama haaaaa, herkes yüreğindeki güzellik kadar güzeldir. Benimde öyle eski saçlarımın sadece yarısı kaldı. canım babaannem ben okuldan gelirken balkonda beklerdi beni ben geçerken balkonun önünden saçlarımı severdi, prıl pırıl kızım saçların diye. beyazlarım başladı önlerden seviyorum onları gözüm gibi bakıyorum onlara. ben mutlu bir yaşlı olucam. neden olmasın, neden tanışmayalım.....diyelimki hiç karşı karşıyaa gelemdik...ne yazar. aynı bölümde beraber çalıştığım insanlardan bin ışık yılı uzaktayken sen kalbimin taaaaam içindesin, güzel bukle bukle saçlı belginim benim. muccckkkk.

Belgin dedi ki...

Kızma, korkarım sonra, sarıldım sana sıkıca, öptüm gül yanaklarından, okşadım güzel saçlarını;)

beenmaya dedi ki...

hani ya bekledim de gelmediniz :)))

guguk kuşu dedi ki...

geldik ya, sen yoktun (naapiim çamura yatiyim bari bu durumda)

beenmaya dedi ki...

sallama be nasıl yoktum :)))

guguk kuşu dedi ki...

hay allah yanlış eve gittik galiba bizzzzz:)