22 Mart 2009 Pazar

ÇOOOK MUTLUYUM


Çok mutluyum, ahir ömrümde bunu da gördüm ya gözüm açık gitmez artık. Bana haber verdiğin için canım Sufim, tontinim ve ulaşamadığım haberi bana ulaştıran Öyküm, güzel gözlüme veeee Haber Türk'e teşekkürü borç bilirim. Evrene teşekkürler, hesapsızca, gönülden yapılan şeyleri ödüllendirdiği için.

Bu arada ders çalışmak işe yaradı.

32 yorum:

Evren dedi ki...

ne mutlu... ne keyifli...

öykü dedi ki...

Çok mutlu oldum guguk kusum:)
kutluyorum senı

sufi dedi ki...

Canım tebrik ederim, öpüyorum seniiiiii.

kardelen dedi ki...

Tebrik ediyorum senin adına çok sevindim sevgilerimle...

Biraz dedi ki...

Bravo!!!...
bu arada

tamam vazgectim dolaba kaldirmiyom pilgisayari...

Unknown dedi ki...

coco dediki....
Tebrik ediyoruz veeee
Canı gönülden inanıyoruzki bu GUGUK KUŞU kanatlarını çok daha yükseklere çırpacak güçtedir.
öpüyoruzzzz.

JoA dedi ki...

ne güzel bir haber:) kutlarım

Unknown dedi ki...

GUGUK KUŞU nun bu gücünü yıllar önce bir Edebiyat öğretmeni görmüş ÇOK KUVVETLİ BİR KALEMİ VAR diye ifade etmişti.
Aradan geçen yıllar madenlerin kalitesini ve değerini nasıl artırır bunu biliriz. Yıllar sonra yapılan sondajda bu ocaktan çok kıymetli madenler çıkacak görünüyor.Takipçilerine küçük bir kopya...

pinomino dedi ki...

Çok tebrikler Guguk Kuşu:) Ne harika bir şey değil mi bu şekilde insanlara ulaşmak.. :)Bu mutluluğu tatmana çok sevindim, devamının geleceğine de inanıyorum,
Sevgilerimle:)
pinoo

Belgin dedi ki...

Guguk kusum cok sevindim, ben de en az senin kadar mutluyum:))
Öptüm

Adsız dedi ki...

harikasın, haydi devam.. :)

guguk kuşu dedi ki...

@evet Evrencim, hakkaten mutlu oldum. Ama nasıl bir mutluluk biliyomusun: yazımı senin beğenmen, ne biliim Birazın, Pinonun, sufinin..... beğenmesinden farklı değil. Ama bana güven verdi.
@Canlarım Sufim ve Öyküm, ikinizede çok teşekkür ediyorum. Sufim benim tontinim sağol haber verdiğin için. Ama sanırım gazetenin istanbul baskısı farklı, gazete olarak elime alamadım. belki isterim senden. Öykücüm sağolsun, bana resmini yolladın. Sizleri hakkatten seviyorum beee.
@Canımmm cocom benim, cocoların en tatlısı, ne güzel yazmışsın, eee hangi ailenin üyeleriyiz biz, dedem de ne güzel şiirler yazardı dimi, yanımda yakınımda, yüreğimin kenarında, tammm şuracıkta olduğunuz için çoook şanslıyım. Hiç gitmeyin emi.

guguk kuşu dedi ki...

@Pinocum, evet yaaa, sevindirik oldum, kuşlar gibi, bahar gelmiş gibi.....zıpladım, güldümm, kızlarla çaaak yaptık, belki hiç önemi yoktur, ama sevindim işte. Umarım dediğin gibi devamı gelir. Umarım bigün bi yerlerde yazarım. Çook isterdim çok. (hişt evren, duydun dimi, çoook dedim)

guguk kuşu dedi ki...

@Joacım, evet güzel bir haber oldu bana. Şimardım valla.

guguk kuşu dedi ki...

@Birazcımmm, yaa bak ya kaldırsaydın pilgisayarımı.....Ama sana ayrı bir teşekkürüm var: beni bloglarla tanıştıran, bu işin önemli ve saydığere bir iş olduğunu düşündüren sensin. Velim olarak övündün mü benimle?

guguk kuşu dedi ki...

@Belginim, güzel saçlım, inan benim kadar sevindiğini biliyor şu yüreğim. Çünkü seninle acemice aynı şekilde hevesle başladık ve el ele yürüyoruz. ben senin de daha güzellerine kavuşacağını biliyorum aynı içtenlikle.

guguk kuşu dedi ki...

@Cheetosum, koçum benim, harikayım dimi, sevinebilirim, accık da şimarabilirim dimi, valla arkamda sen oldukça bu guguk nerelere uçar.

ŞuŞu dedi ki...

guguk kuşu çokkk çokkk tebrikler ederim. keyifle okuyorum yazdıklarını :)

siminya dedi ki...

anaa ne şimarmışın böyle :) inşallah bu coşkuyla elinden bir kaza çıkmaz, güzel moral, motivasyon tabiki, arada moralin bozulunca gazeteye aç bak iyi geliyor ;)

habertürkte böylece bloglarda kendinden bahsettirme stratejisini başardı, reklamcılarını tebrik ediyorum :)

guguk kuşu dedi ki...

@ŞuŞucum, çok teşekkür ederim, umarım herşey daha güzel olur.
@Siminyacım, hakkatten bee epey şimarık gördüm kendimi....amaaan boşver hiç utanmıyorum şimarcam işte, dediğin gibi motivasyon. evet yaa istiycem sufim tontinimden gazeteyi, ara ara bakcam, birilerinin gözüne de sokabilirim belkim. hakkatten haklısın ama. iyi strateji.
Arkadaşlar, haber türk okuyun, ben biliyorum harika bi gazete.:))))) hiyooyttttt, hebelleee, şübelee, trilloylayyyyy looommmm

beenmaya dedi ki...

tebrikler kuşumaaa .)))

guguk kuşu dedi ki...

@Sağol Mayacım, inan hiç böyle bişey beklemiyordum, nasıl şaşırdım anlatamam.

Biraz dedi ki...

Tabii ki cok sevindim boyle bir habere...

Bu arada tanistirma seysine gelince soylediklerin icin cok tesekkurler ama senin merakin, sabrin ve heyecanin olmasa buyuk ihtimalle bloglari hic bilmeyecektin. O yuzden esas sende gizli her sey...
Tekrar tebrikler!!!
:)

MAVİ UMUT dedi ki...

Kutluyorum sizi..

sufi dedi ki...

Kuşum
yarın gazeteyi adresine göndereceğim inşaallah, öpüyorum seni dilek.

tutsak dedi ki...

Tebrikler sevgili Guguk Kuşu
Daha iyi yerlere gelmen dileğiyle
Sevgiler

guguk kuşu dedi ki...

@Leydielifcim, çok teşekkür ederim. Bunu hep birlikte kutlamamaız bundan daha güzel ama.
@Ufuk Çizgisi, öncelikle hoşgeldin diyorum. Çok teşekkür ederim.
@Sufim benim, dünya tatlısısın sen. Uzattım yanağımı, ben de seni öpüyorum.
@Tutsakcım, inşallah, her beraber, ben hep bir ekip olduğımuzu düşünüyorum.

foodbynil dedi ki...

Alkış efekti yapın yapın şakşakları duyiim biiir kuşların en güzeli tebrikler eline sağlık:)

guguk kuşu dedi ki...

@ben de nerde bu delişmen diyodum valla, hiiii çok güzel dimi? sevindirik oldum

Unknown dedi ki...

Hacettepe tıptaydı ama şartlar olurya bazen insanı başarılı olsada biryer değişikliğine zorlar. İşte o zamanlarda orada okuyan bir tıp talebesi Toplım Hekimliği dersinde hocasının istediği araştırma için bir bilimsel rapor hazırlıyor veriyor. Hocası raporu okuduktan sonra öğrenciyi çağırıyor ve bu raporu nasıl yazdığını soruyor ? öğrenci cevap veriyor; araştırmamı istediğiniz konuyu, mahalline giderek arada çalışarak hazırladım hocam.
konu üzerinden konuşma değerlendirme devam ediyor ve oğlum ben bunca yıllık prof .um bana
asistanlarım böyle mükemmel bir rapor getirmediler bundan sonra bir baban da benim senin yanındayım demişti genç talebeye.
Guguk kuşu sen o yıllarda yoktun sonra var oldun o şehirde.
İşte tıpkı o etkili raporun mirascısı gibi onunda mutlu olacağı etkili, itidalli, tevazulu bir bir yolda ilerleşini hepimiz büyük bir mutlulukla ve dik bir duruşla izliyoruz.Destek olan herkeze teeşkkürlerimizi sunuyoruz. İnanıyorum o da izliyordur diğer alemden ve huzur buluyordur.Sevgiye olan sevgisiyle bakıyordur SEVGİ sine. Nice başarıları izlettirmen dileğiyleeee...onu yerine seni öpüyor sıkı sıkı kucaklıyorum.

guguk kuşu dedi ki...

@ben de onun yerine sarılıyorum kocamanca ve seni öpüyorum. Hayat işte. Bizimkisi de biraz çalkantılı geçti. Kanadı kırık kuşlar gibiyim bazen. Ama vazgeçmek gelmiyor içimden. Bunun için şükrediyorum, hayata bağlı kaldım hep, onun gibi.

Adsız dedi ki...

baya geç oldu ama tebrik ederimm gugukkuşum:))habertürk'de ben de yayınlanan yazıların olduğu blogları görünce haber veriyordum içimden gelerek.öyle bir çok güzel blog ile karşılaştım.her zaman böyle mutlu olursun inşallah.içimden gelerek söylüyorum tüm güzellikleri hak ediyorsun.