3 Mart 2009 Salı

SEME VE YABANİ KUZU NEREYE GİTTİ

Arkadaşlar, mutluluk günceleri (seme ve yabani kuzu) kaldırılmış. son yazılarının başlığıda bana bir garip geldi. ancak ben kaldırıldıktan sonra baktığım için okuyamadım. okuyabileniniz ve niye bloglarını kaldırdıklarını bileniniz var mı?

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne yazık ki ayrıldılar :(

guguk kuşu dedi ki...

hay allah yaaaa. çilekli sütcüm, keşke bloglarını kaldırmasalardı. devam etmeselerde eski yazılar kalsaydı. çok güzeldi çünkü. onların çocuğu gibi. insanlar ayrılınca çocuklarını öldürmezki. neyse yeni blogları olur umarım. ama bir süredir, ayrılacaklarını düşünüyordum hep. bu aralar kendimden hislerimdem korkuyorum. bu kaçıncı teyit ediliş. umarım ikisininde hakkında en hayırlı olanı olur.

Unknown dedi ki...

barışırlar gibime geliyor ama umarım haklarında hayırlısı canım :/

Unknown dedi ki...

Merhabalar;
Bir adres değişikliği (aslında hayatımda bir değişim) söz konusudur.. yeni LİNK aşağıdaki gibidir, zahmet olmazsa, değiştiriver bi zahmet olur mu? ayrıca değişikliğin sebebi de son postta açıklanmış bir durumda...
çok teşekkürler, görüşmek üzre.. sevgiler...
http://serzenismeraklisi.blogspot.com/
guguk kuşu; Allah razı olsun arkadaşım.. müneccim muamelesi yapmayacağım.. keşke benimde 6. hissim olsa idi, önceden önlem alabilirdim..
herneyse; çok teşekkürler bizi düşünüp merak ettiğin için.. "biz" dedim, alışkanlık işte...
ben blogu kaldırmadım esasında, sadece açıklama yapıp kuzuya bıraktım.. o silmeyi uygun görmüş... saygı duymak lazım..
çocuklarım (yazılarım) arşivimde.. bekliyorlar...

guguk kuşu dedi ki...

benimkisi kaçıncı his bilmiyorum, 6, 7, ....ama böyle durumlarda önlem alamıyorsun, blogunuzu her okuduğumda son zamanlar (son 3 ay) bunlar ayrılacak düşüncesi beliriyordu zihnimde. sen izmite gittiğinden beri daha da belirginleşti. inan sadece bir his. yazılarda herşey güllük gülistanlık dı oysa. cevap yazdığın için teşekkürler. herşey zamanla en doğruya doğru akar. zamana fırsat verelim

beenmaya dedi ki...

sanırım artık sende biliyorsundur nedenini. üzüldük ama hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden...

guguk kuşu dedi ki...

evet mayacım. bence de hayırlısı. çok gençler. açıkçası son yazının başşlığı beni daha farklı yönde korkutmuştu. dolayısıyla bu haber düşündüklerimizn yanında daha hafif kaldı. bilmiyorum ama nedense bunun olacağını biliyordum. ve sanki böyle olması gerekir gibi geliyor bana. ne kadar da bir araya gelseler, ne kadar da birbirlerini sevseler, bişeyler olmaz, belli aralıklarla bunu yaşarlar.kuzudan hiç ses çıkmıyor ben onu merak ediyorum bir yandan da.

Adsız dedi ki...

guguk kuşu selam öncelikle siteniz çok güzel,bende mutluluk güncelerinin kaldırıldığını siizn başlığınızda öğrendim çokkkkk üüzlüdmmm:S benim için yabani kuzu ve seme,isimsiz profili bie açmışlardı bana bir jest yaparak,ne söyleyeceğimi bilemiyorum umarımm seme ve yabani kuzu çokkk mutlu olursunuz.

siminya dedi ki...

seme heryere o kadar resmi bir açıklama bıraktı ki ödüm patladı, zaman ne gösterir bakalım, belki gelecekte yeniden olur ha...

guguk kuşu dedi ki...

yeniden....bilmem siminyacım. aynı kişiler ve aynı düşünce yapılarıyla yeniden olur mu?

guguk kuşu dedi ki...

hoşgeldin sanemcim. beğenin için çok teşekkür ederim. evet üzücü ayrılmaları ama ayrılığın bu aşamada olması da tesellisi sanırım. ikisi de çok tatlı insanlar ama bir arada olamıyorlar demkki.

guguk kuşu dedi ki...

yaa aslında bu arada kuzucuk ne alemde acaba, ondan hiç ses çıkmıyo, keşke bunları okuyup bize bi merhaba dese dimi, onu merak ediyorum